Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://hdl.handle.net/2067/46332
Titolo: | Ozone gas as a storage treatment to control Gnomoniopsis castanea, preserving chestnut quality | Autori: | Vettraino, Anna Maria BIANCHINI, LEONARDO Caradonna, Valentina Forniti, Roberto Goffi, Valentina Zambelli, Marta Testa, Antonino Vinciguerra, Vittorio Botondi, Rinaldo |
Rivista: | JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE | Data pubblicazione: | 2019 | Abstract: | Chestnuts are gluten-free, low-fat, cholesterol-free products. Postharvest decay reduces chestnut shelf life and can cause severe economic losses. In this study we investigated the effect of ozone (O3 ) gaseous treatment on chestnut rot caused by Gnomoniopsis castanea and the quality parameters of chestnuts. |
URI: | http://hdl.handle.net/2067/46332 | ISSN: | 1097-0010 | DOI: | 10.1002/jsfa.9883 |
È visualizzato nelle collezioni: | A1. Articolo in rivista |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | Existing users please |
---|---|---|---|---|
vettraino2019.pdf | 310.84 kB | Adobe PDF | Richiedi una copia |
SCOPUSTM
Citations
10
20
Last Week
0
0
Last month
0
0
controllato il 21-apr-2024
Page view(s)
86
Last Week
0
0
Last month
2
2
controllato il 20-apr-2024
Download(s)
3
controllato il 20-apr-2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Tutti i documenti nella community "Unitus Open Access" sono pubblicati ad accesso aperto.
Tutti i documenti nella community Prodotti della Ricerca" sono ad accesso riservato salvo diversa indicazione per alcuni documenti specifici