Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://hdl.handle.net/2067/46332
Titolo: Ozone gas as a storage treatment to control Gnomoniopsis castanea, preserving chestnut quality
Autori: Vettraino, Anna Maria 
BIANCHINI, LEONARDO 
Caradonna, Valentina
Forniti, Roberto
Goffi, Valentina
Zambelli, Marta
Testa, Antonino
Vinciguerra, Vittorio 
Botondi, Rinaldo 
Rivista: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 
Data pubblicazione: 2019
Abstract: 
Chestnuts are gluten-free, low-fat, cholesterol-free products. Postharvest decay reduces chestnut shelf life and can cause severe economic losses. In this study we investigated the effect of ozone (O3 ) gaseous treatment on chestnut rot caused by Gnomoniopsis castanea and the quality parameters of chestnuts.
URI: http://hdl.handle.net/2067/46332
ISSN: 1097-0010
DOI: 10.1002/jsfa.9883
È visualizzato nelle collezioni:A1. Articolo in rivista

File in questo documento:
File Descrizione DimensioniFormato Existing users please
vettraino2019.pdf310.84 kBAdobe PDF  Richiedi una copia
Visualizza tutti i metadati del documento

SCOPUSTM
Citations

10
Last Week
0
Last month
controllato il 21-mag-2022

Page view(s)

22
Last Week
0
Last month
1
controllato il 28-mag-2022

Download(s)

1
controllato il 28-mag-2022

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Tutti i documenti nella community "Unitus Open Access" sono pubblicati ad accesso aperto.
Tutti i documenti nella community Prodotti della Ricerca" sono ad accesso riservato salvo diversa indicazione per alcuni documenti specifici