Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2067/43529
Title: Meat qualitative traits of wild boar (Sus scrofa) and fallow deer (Dama dama) hunted in central Italy
Other Titles: Caratteristiche qualitative della carne di cinghiale (Sus scrofa) e daino (Dama dama) cacciati nell'Italia centrale
Authors: Failla, Sebastiana
Keywords: Wild boar;Fallow deer;Sus scrofa;Dama dama;Meat;Fatty acid;Lipid oxidation;Cinghiale;Daino;Carne;Acidi grassi;Ossidazione lipidica;AGR/19
Issue Date: 9-Jul-2015
Publisher: Universit√† degli studi della Tuscia - Viterbo
Series/Report no.: Tesi di dottorato di ricerca. 27. ciclo
Description: 
Dottorato di ricerca in Scienze e tecnologie per la gestione forestale e ambientale
URI: http://hdl.handle.net/2067/43529
Appears in Collections:Archivio delle tesi di dottorato di ricerca

Files in This Item:
File Description SizeFormat
sfailla_tesid.pdf9.49 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

5
Last Week
1
Last month
checked on Jul 27, 2021

Download(s)

4
checked on Jul 27, 2021

Google ScholarTM

Check


All documents in the "Unitus Open Access" community are published as open access.
All documents in the community "Prodotti della Ricerca" are restricted access unless otherwise indicated for specific documents