Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2067/1378
Title: L'igiene dei prodotti alimentari nella disciplina europea
Authors: Ragionieri, Maria Pia
Keywords: Sicurezza Alimentare;Igiene
Issue Date: 2008
Publisher: Franco Angeli Ed.
Source: Agricoltura Istituzioni Mercati, vol. 1/2008
Abstract: 
L’articolo riproduce la relazione tenuta alla ”Food Safety Conference” a Il Cairo, Ain Shams University, nel giugno 2007 sulla disciplina europea dell’igiene dei prodotti alimentari, applicabile ai prodotti dei Paesi Terzi destinati al mercato europeo.
URI: http://hdl.handle.net/2067/1378
ISSN: 1828-194X
Rights: If not otherwise stated, this document is distributed by the Tuscia University Open Archive under a Creative Commons 2.0 Attribution - Noncommercial - Noderivs License (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/)
Appears in Collections:DISTU - Archivio della produzione scientifica

Files in This Item:
Show full item record

Page view(s)

1
Last Week
0
Last month
0
checked on Oct 23, 2020

Download(s)

1
checked on Oct 23, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons