Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2067/1310
Title: Alimenti ed Ogm
Authors: Ragionieri, Maria Pia
Keywords: Sicurezza Alimentare;OGM;Consumatori
Issue Date: 2008
Publisher: AIDA - Associazione Italiana di diritto alimentare
Source: Rivista di diritto alimentare on line
Abstract: 
Si evidenzia l’esigenza di approfondire in dottrina temi quali l’impatto della legislazione comunitaria sugli ogm sul settore imprenditoriale agricolo, il problema della contaminazione accidentale nel commercio internazionale, la pubblicità ingannevole per alimenti GM
URI: http://hdl.handle.net/2067/1310
ISSN: 1973-3593
Rights: If not otherwise stated, this document is distributed by the Tuscia University Open Archive under a Creative Commons 2.0 Attribution - Noncommercial - Noderivs License (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/)
Appears in Collections:DISTU - Archivio della produzione scientifica

Files in This Item:
File Description SizeFormat
Alimenti ed OGM.pdf49.41 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

1
Last Week
1
Last month
0
checked on Oct 31, 2020

Download(s)

1
checked on Oct 31, 2020

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons