Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/2067/1200
Title: | In vivo and in vitro degradation of aromatic contaminants by white rot fungi. A case study: Panus tigrinus CBS 577.79 | Other Titles: | Degradazione di contaminanti aromatici in vivo e in vitro ad opera di funghi white rot. Il caso di Panus tigrinus CBS 577.79 | Authors: | Covino, Stefano | Keywords: | Panus tigrinus;Ligninolytic enzymes;Aromatic contaminants;Mycoremediation;Degradation products;Detoxification;Enzimi ligninolitici;Contaminanti aromatici;Micorisanamento;Prodotti di degradazione;Detossificazione;BIO/19 | Issue Date: | 18-Feb-2010 | Publisher: | Università degli studi della Tuscia - Viterbo | Series/Report no.: | Tesi di dottorato di ricerca. 22. ciclo | Description: | Dottorato di ricerca in Evoluzione biologica e biochimica |
URI: | http://hdl.handle.net/2067/1200 | Rights: | If not otherwise stated, this document is distributed by the Tuscia University Open Archive under a Creative Commons 2.0 Attribution - Noncommercial - Noderivs License (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/) |
Appears in Collections: | Archivio delle tesi di dottorato di ricerca |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
scovino_tesid.pdf | 2.41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
2
Last Week
0
0
Last month
1
1
checked on Jan 25, 2021
Download(s)
5
checked on Jan 25, 2021
Google ScholarTM
Check
This item is licensed under a Creative Commons License