Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/2067/1200
Title: In vivo and in vitro degradation of aromatic contaminants by white rot fungi. A case study: Panus tigrinus CBS 577.79
Other Titles: Degradazione di contaminanti aromatici in vivo e in vitro ad opera di funghi white rot. Il caso di Panus tigrinus CBS 577.79
Authors: Covino, Stefano
Keywords: Panus tigrinus;Ligninolytic enzymes;Aromatic contaminants;Mycoremediation;Degradation products;Detoxification;Enzimi ligninolitici;Contaminanti aromatici;Micorisanamento;Prodotti di degradazione;Detossificazione;BIO/19
Issue Date: 18-Feb-2010
Publisher: Università degli studi della Tuscia - Viterbo
Series/Report no.: Tesi di dottorato di ricerca. 22. ciclo
Description: 
Dottorato di ricerca in Evoluzione biologica e biochimica
URI: http://hdl.handle.net/2067/1200
Rights: If not otherwise stated, this document is distributed by the Tuscia University Open Archive under a Creative Commons 2.0 Attribution - Noncommercial - Noderivs License (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/)
Appears in Collections:Archivio delle tesi di dottorato di ricerca

Files in This Item:
File Description SizeFormat
scovino_tesid.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

2
Last Week
0
Last month
1
checked on Jan 25, 2021

Download(s)

5
checked on Jan 25, 2021

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons