Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Results 61-80 of 176 (Search time: 0.004 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
611998Natural antioxidants in the unsaponifiable fraction of virgin olive oils from different cultivarsManzi, P.; Panfili, G.; Esti, Marco ; Pizzoferrato, L.
622019Multi-enzymatic Systems Immobilized on Chitosan Beads for Pomegranate Juice Treatment in Fluidized Bed Reactor: Effect on Haze-Active Molecules and Chromatic PropertiesBenucci, Ilaria ; Mazzocchi, C.; Lombardelli, C.; Cacciotti, I.; Esti, Marco 
632019Multi-enzymatic Systems Immobilized on Chitosan Beads for Pomegranate Juice Treatment in Fluidized Bed Reactor: Effect on Haze-Active Molecules and Chromatic PropertiesBenucci, Ilaria; Mazzocchi, Caterina; Lombardelli, Claudio; Cacciotti, Ilaria; Esti, Marco 
642019Multi-enzymatic Systems Immobilized on Chitosan Beads for Pomegranate Juice Treatment in Fluidized Bed Reactor: Effect on Haze-Active Molecules and Chromatic PropertiesBenucci, Ilaria; Mazzocchi, Caterina; Lombardelli, Claudio; Cacciotti, Ilaria; Esti, Marco 
652002Monomeric phenolic compounds in grape skin with different pigment levelsTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.
662011Monitoring of ochratoxin A fate during alcoholic fermentation of wine-mustEsti, Marco ; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; Acciaro, G.
672003Monitoring alcoholic fermentation of red wine by electrochemical biosensorsEsti, Marco ; Volpe, G.; Compagnone, D.; Mariotti, G.; Moscone, D.; Palleschi, G.
682003Monitoraggio della fermentazione malo-lattica in relazione alla crescita dellOenococcus oeniMicheli, L.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Compagnone, D.; Delibato, E.; Palleschi, G.
692007Modeling of Urea Degradation in White and Ros Wines by Acid UreaseEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Tamborra, P.; Marco Esti; Mauro Moresi; Pasquale Tamborra
702000Metaboliti secondari della fermentazione alcolica in relazione alle condizioni di sviluppo del lievitoCecchini, F.; Esti, Marco ; Morassut, M.; Ciolfi, G.
712014Lysozyme in WineLiburdi, Katia ; Benucci, I.; Esti, Marco 
722012Lysozyme Immobilized on Micro-Sized Magnetic ParticlesLiburdi, Katia ; Straniero, R.; Benucci, I.; Garzillo Amv; Esti, Marco 
732016Lysozyme immobilized on chitosan beads: Kinetic characterization and antimicrobial activity in white winesLiburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Palumbo, F.; Esti, Marco 
742011LISOZIMA LIBERO E IMMOBILIZZATO PER APPLICAZIONI AL SETTORE ENOLOGICOLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
752020Lipase-mediated hydrolysis of hempseed oil in a packed-bed reactor and in-line purification of PUFA as mono- and diacylglycerolsBavaro, T.; Benucci, Ilaria ; Pedrali, A.; Marrubini, G.; Esti, Marco ; Terreni, M.; Massolini, G.; Ubiali, D.
761995Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota IILa Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Rinaldi, T.
771995Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota ILa Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Di Camillo, A.
782004Limpronta varietale e la tecnologia di vinificazioneEsti, Marco 
792011Letil carbammato in vini prodotti nel sud dItaliaTamborra, P.; Esti, Marco 
802004Laboratory tests on glycosidase preparations in wineTamborra, P.; Martino, N.; Esti, Marco