Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Refined By:
Author:  Cinquanta, L.

Results 1-6 of 6 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
11996Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in MoliseEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Carrone, A.; Trivisonno , M. C.; La Notte, E.; Gambacorta, G.
22004Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.; Manzi, P.; Marconi, S.; Pizzoferrato, L.
32001Oxidative stability of virgin olive oilsCinquanta, L.; Esti, Marco ; Di Matteo, M.
42002Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivarsCinquanta, L.; Di Matteo, M.; Esti, Marco 
52002Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storageEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M.
62004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.