Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Refined By:
Fulltext:  No Fulltext

Results 1-20 of 138 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12019Yeast cells in double layer calcium alginate–chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria ; Cerreti, M.; Maresca, D.; Mauriello, G.; Esti, Marco 
22019Yeast cells in double layer calcium alginate-chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria; Cerreti, Martina; Maresca, Diamante; Mauriello, Gianluigi; Esti, Marco 
31997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.
42005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
52009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
62010Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different SizeAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
72010Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorMoresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti
82009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
92000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
102004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
112000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
122017Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wineCerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco 
132020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Esti, Marco 
142010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
151999Studio preliminare sul colore del vino TaurasiEsti, Marco 
162000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
172008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
182009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
192011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco 
202014Reverse osmosis and nanofiltration membranes for the improvement of must qualityPati, S.; La Notte, D.; Clodoveo , M. L.; Cicco, G.; Esti, Marco