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Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
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Refined By:
Date Issued:  [2000 TO 2009]

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Issue DateTitleAuthor(s)
12005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
22009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
32009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
42000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
52004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
62000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
72000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
82008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
92009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
102002Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
112000Primi risultati di uno studio sulle modificazioni del potere antiossidante del vino rosso durante la produzioneGambelli, L.; Esti, Marco ; Bertone, A.; Santaroni, P.
122008Polyphenolic composition of processed cocoa bean and powder from different geographical areasEsti, Marco ; Ceccantoni, B.; De Pascale, S.; Chianese, L.
132002Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storageEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M.
142002Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivarsCinquanta, L.; Di Matteo, M.; Esti, Marco 
152004Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storageEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.
162003Phenolic compounds in red-berry skins of Uva di Troia and Bombino nero Grapes (Vitis vinifera L.)Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
172009Phenolic compounds and temporal perception of bitterness and pungency in extra-virgin olive oilsEsti, Marco ; Contini, M.; Moneta, E.; Sinesio, F.
182008Phenolic compounds and sensory attributes of red wine related to winemaking techniquesEsti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.
192001Oxidative stability of virgin olive oilsCinquanta, L.; Esti, Marco ; Di Matteo, M.
202009Ottimizzazione delle tecnologie di vinificazione per lincremento dellaroma del FianoTamborra, P.; Piracci, A.; Coletta, A.; Esti, Marco