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Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
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Refined By:
Author:  Moneta, E.

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Issue DateTitleAuthor(s)
12008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
22009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
32010Qualitative data analysis for an exploratory sensory study of Grechetto wineEsti, Marco ; Gonzlez Airola , R. L.; Moneta, E.; Paperaio, M.; Sinesio, F.
42002Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storageEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M.
52004Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storageEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.
62009Phenolic compounds and temporal perception of bitterness and pungency in extra-virgin olive oilsEsti, Marco ; Contini, M.; Moneta, E.; Sinesio, F.
72008Phenolic compounds and sensory attributes of red wine related to winemaking techniquesEsti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.
82003La percezione dinamica dellamaro e del piccante in olio extra vergine di olivaMoneta, E.; Esti, Marco ; Peparaio, M.; Sinesio, F.
92003I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccanteEsti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L.
102006Film edibili proteici per preservare la croccantezza della pizza pronta refrigerataBruno, M.; Esti, Marco ; Leo, M.; Moneta, E.; Moresi, M.
112005The dynamic sensory evaluation of bitterness and pungency in virgin olive oilSinesio, F.; Moneta, E.; Esti, Marco 
121998Chemical compounds and sensory assessment of kiwifruit (Actinidia chinensis (Planch) var. chinensis)Esti, Marco ; Messia, M. C.; Bertocchi, P.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Nicotra, A.; Fantechi, P.; Palleschi, G.
132003Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazioneEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.