Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Refined By:
Author:  La Notte, E.

Results 1-15 of 15 (Search time: 0.003 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
11997Quality evaluation of peaches and nectarines by electrochemical and multivariate analysesEsti, Marco ; Messia, M. C.; Sinesio, F.; Nicotra, A.; Conte, L.; La Notte, E.; Palleschi, G.
22012Polysaccharide and volatile composition of Cabernet wine as affected by different over-lees ageingPati, S.; Esti, Marco ; Leoni, A.; Liberatore Mt; La Notte, E.
31995Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota IILa Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Rinaldi, T.
41995Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota ILa Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Di Camillo, A.
51992La macerazione carbonica di uve Aglianico. Nota IILa Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco 
61992La macerazione carbonica di uve Aglianico. Nota ILa Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco 
71993I componenti polifenolici del vino. Nota IIILa Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco 
81992I componenti polifenolici del vino. Nota IILa Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco 
92000Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium)Cinquanta, L.; Esti, Marco ; Sinesio, F.; Naddeo, C.; Di Matteo, M.; La Notte, E.
101998Determinazione di glicerolo durante la fermentazione alcolica mediante un biosensore elettrochimicoEsti, Marco ; Peluso, E.; Compagnone, D.; La Notte, E.; Palleschi, G.
111998Determination of amines in fresh and modified atmosphere packaged fruits using electrochemical biosensorsEsti, Marco ; Volpe, G.; Massignan, L.; Compagnone, D.; La Notte, E.; Palleschi, G.
121996Curd-ripening evaluation by flow injection analysis of L-lactic acid with an electrochemical biocell during Mozzarella cheese manufactureEsti, Marco ; Messia, M. C.; La Notte, E.; Lembo, P.; Compagnone, D.; Palleschi, G.
131996Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in MoliseEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Carrone, A.; Trivisonno , M. C.; La Notte, E.; Gambacorta, G.
141998Biosensors and biosensing for analysis of lactate and malate in wines with electrochemical proceduresPalleschi, G.; Compagnone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Messia, M. C.; La Notte, E.
151999Attività di enzimi glicosidici grezzi e purificati sui precursori daroma nei viniTamborra, P.; Esti, Marco ; Malorni, A.; Martino, A.; La Notte, E.