Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Esti, Marco
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Refined By:
Author:  Cinquanta, L.

Results 1-13 of 13 (Search time: 0.001 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
22004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
32002Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
42002Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storageEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M.
52002Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivarsCinquanta, L.; Di Matteo, M.; Esti, Marco 
62004Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storageEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.
72001Oxidative stability of virgin olive oilsCinquanta, L.; Esti, Marco ; Di Matteo, M.
82004Oli extravergine dolivaMarconi, S.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L.; Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
92003I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccanteEsti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L.
102000Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium)Cinquanta, L.; Esti, Marco ; Sinesio, F.; Naddeo, C.; Di Matteo, M.; La Notte, E.
112004Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.; Manzi, P.; Marconi, S.; Pizzoferrato, L.
121996Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in MoliseEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Carrone, A.; Trivisonno , M. C.; La Notte, E.; Gambacorta, G.
132003Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazioneEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.