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Esti, Marco
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Issue DateTitleAuthor(s)
11997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.
22005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
32009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
42010Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different SizeAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
52010Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorMoresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti
62009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
72000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
82004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
92000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
102017Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wineCerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco 
112010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
121999Studio preliminare sul colore del vino TaurasiEsti, Marco 
132000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
142008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
152009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
162011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco 
172015Stable isotope and fatty acid compositions of monovarietal olive oilsPortarena, S.; Farinelli, D.; Lauteri, M.; Famiani, F.; Esti, Marco ; Brugnoli, E.
182014Reverse osmosis and nanofiltration membranes for the improvement of must qualityPati, S.; La Notte, D.; Clodoveo , M. L.; Cicco, G.; Esti, Marco 
192002Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
202011Real Time Monitoring of Alcoholic Fermentation with Low-Cost Amperometric BiosensorsPiermarini, S.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Simonetti, M.; Palleschi, G.