Full Name
Esti, Marco
Loading... 2 0 20 0 false
Loading... 3 0 20 0 false
Country
Italy

Results 1-20 of 138 (Search time: 0.003 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12019Yeast cells in double layer calcium alginate-chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria; Cerreti, Martina; Maresca, Diamante; Mauriello, Gianluigi; Esti, Marco 
21997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.
32005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
42009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
52010Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different SizeAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
62010Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorMoresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti
72009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
82000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
92004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
102000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
112017Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wineCerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco 
122020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, Claudio; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco 
132010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
141999Studio preliminare sul colore del vino TaurasiEsti, Marco 
152000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
162008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
172009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
182011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco 
192015Stable isotope and fatty acid compositions of monovarietal olive oilsPortarena, S.; Farinelli, D.; Lauteri, M.; Famiani, F.; Esti, Marco ; Brugnoli, E.
202014Reverse osmosis and nanofiltration membranes for the improvement of must qualityPati, S.; La Notte, D.; Clodoveo , M. L.; Cicco, G.; Esti, Marco