Full Name
Esti, Marco
Loading... 2 0 20 0 false
Loading... 3 0 20 0 false
Country
Italy

Results 1-20 of 151 (Search time: 0.002 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12019Yeast cells in double layer calcium alginate–chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria ; Cerreti, M.; Maresca, D.; Mauriello, G.; Esti, Marco 
22019Yeast cells in double layer calcium alginate-chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria; Cerreti, Martina; Maresca, Diamante; Mauriello, Gianluigi; Esti, Marco 
32019Yeast cells in double layer calcium alginate-chitosan microcapsules for sparkling wine productionBenucci, Ilaria; Cerreti, Martina; Maresca, Diamante; Mauriello, Gianluigi; Esti, Marco 
41997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.
52005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
62009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
72010Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different SizeAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
82010Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorMoresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti
92009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
102000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
112004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
122000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
132017Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wineCerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco 
142020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, Claudio; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco 
152020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Esti, Marco 
162010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
171999Studio preliminare sul colore del vino TaurasiEsti, Marco 
182000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
192008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
202009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.