Loading... 3 0 20 0 false
Full Name
Botondi, Rinaldo
Country
Italy
Loading... 2 0 20 0 false

Publications

Refined By:
Author:  Forniti, R.

Results 1-16 of 16 (Search time: 0.006 seconds).

Issue DateTitleAuthor(s)
12020Utilizzo dell'ozono gassoso nella postraccolta della castagnaGoffi, V.; Vinciguerra, V.; Forniti, R.; Vettraino, Am; Testa, A.; Botondi, Rinaldo 
22011Time of Vine Defoliation Affects the Nebbiolo Grape during Postharvest Dehydration for Wine ProductionBellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Mencarelli, F.
32009Technological parameters of water curing affect postharvest physiology and storage of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino)Botondi, Rinaldo ; Vailati, M.; Bellincontro, Andrea ; Massantini, R.; Forniti, R.; Mencarelli, F.; R.
42018Quality of green (Actinidia chinensis var. Deliciosa ‘Hayward’) and yellow (A. Chinensis var. Chinensis ‘Soreli’) kiwifruit during cold storage at 0°C in normal atmosphere and with gaseous ozoneGoffi, V.; Modesti, M.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo 
52014Quality characterization of minimally processed melon fruit - Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gammaBotondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
62017Qualitative validation of the ISO 22000 production process for Salamella Romana - Qualit e Sicurezza nel processo di certificazione ISO 22000 di una azienda di produzione della Salamella RomanaMarcomeni, M.; Pucci, F.; Gorziglia, G.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo 
72000Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzataBotondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F.
82008Influenza della temperatura di appassimento sulla qualit di uve variet MontepulcianoBotondi, Rinaldo ; Antelmi, G.; Frangipane, M. T.; Bellincontro, A.; Forniti, R.; Tiberi, D.; Mencarelli, F.
92002Influenza dell1-metilciclopropene sulla maturazione e sulla qualit aromatica di due variet di albicoccheBotondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F.
102006Il controllo del metabolismo delluva in appassimento per la determinazione della qualit del passitoBellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
112006Factors affecting the apricot quality for the consumer with special attention to the use of 1-MCP and of NDT for detection of bruisingMencarelli, F.; Romano, R.; Di Natale, C.; B.; Bellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Botondi, Rinaldo ; Valentini, M.; Sequi, P.; Dinatale, C.; Basile, B.
122010Ethylene depending and non-depending metabolism during postharvest banana ripeningDe Martino, G.; Mincini, M.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli; F.
132019Effects of ozone postharvest treatment on physicochemical and qualitative traits of Actinidia chinensis ‘Soreli’ during cold storageGoffi, V.; Zampella, V.; Forniti, R.; Petriccione, M.; Botondi, Rinaldo 
142012Effect of different sanitizers on the qualitative characteristics of fresh-cut spinach under passive modified atmosphere packaging - Influenza di due tipologie di lavaggio sulle caratteristiche qualitative di spinaci di IV gamma confezionati in atmosfera passivaBartoloni, S.; Mencarelli, F.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo 
152014Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in ariaBotondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
162019ALTERNATING TEMPERATURE IN POSTHARVEST COOLING TREATMENT OF ‘FIANO’ AND ‘FALANGHINA’ GRAPES AFFECTS CELL WALL ENZYME RATE, BERRY SOFTENING, AND POLYPHENOLSColetta, C.; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, A.; Mencarelli, F.