Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Assessing the Potential Content of Ethyl Carbamate in White, Red, and Ros Wines as a Key Factor for Pursuing Urea Degradation by Purified Acid Urease | Cerreti; Moresi; Cerreti, M.; Fidaleo, Marcello ; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; Tamborra, P.; Moresi, M.; M.; Benucci; I.; Liburdi; K.; Tamborra; P. |
1999 | Attività di enzimi glicosidici grezzi e purificati sui precursori daroma nei vini | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Malorni, A.; Martino, A.; La Notte, E. |
2010 | Authenticity markers in Aglianico, Uva di Troia, Negramaro and Primitivo grapes | Tamborra, P.; Esti, Marco |
2011 | AUTHENTICITY MARKERS IN AGLIANICO, UVA DI TROIA, NEGROAMARO AND PRIMITIVO WINES | Tamborra, P.; Suriano, S.; Esti, Marco |
2002 | Color and phenolic compounds of ros wines from red-berry varieties of South Italy | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M. |
2006 | Degradazione di urea nei vini mediante ureasi acida | Esti, Marco ; Tamborra, P. |
2006 | Influence of winemaking techniques on aroma precursors | Esti, Marco ; Tamborra, P. |
2004 | Laboratory tests on glycosidase preparations in wine | Tamborra, P.; Martino, N.; Esti, Marco |
2011 | Letil carbammato in vini prodotti nel sud dItalia | Tamborra, P.; Esti, Marco |
2007 | Modeling of Urea Degradation in White and Ros Wines by Acid Urease | Esti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Tamborra, P.; Marco Esti; Mauro Moresi; Pasquale Tamborra |
2002 | Monomeric phenolic compounds in grape skin with different pigment levels | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M. |
2009 | Ottimizzazione delle tecnologie di vinificazione per lincremento dellaroma del Fiano | Tamborra, P.; Piracci, A.; Coletta, A.; Esti, Marco |
2003 | Phenolic compounds in red-berry skins of Uva di Troia and Bombino nero Grapes (Vitis vinifera L.) | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F. |
2000 | Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della Puglia | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F. |