Browsing by Author Tamborra, P.

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2016Assessing the Potential Content of Ethyl Carbamate in White, Red, and Ros Wines as a Key Factor for Pursuing Urea Degradation by Purified Acid UreaseCerreti; Moresi; Cerreti, M.; Fidaleo, Marcello ; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; Tamborra, P.; Moresi, M.; M.; Benucci; I.; Liburdi; K.; Tamborra; P.
1999Attività di enzimi glicosidici grezzi e purificati sui precursori daroma nei viniTamborra, P.; Esti, Marco ; Malorni, A.; Martino, A.; La Notte, E.
2010Authenticity markers in Aglianico, Uva di Troia, Negramaro and Primitivo grapesTamborra, P.; Esti, Marco 
2011AUTHENTICITY MARKERS IN AGLIANICO, UVA DI TROIA, NEGROAMARO AND PRIMITIVO WINESTamborra, P.; Suriano, S.; Esti, Marco 
2002Color and phenolic compounds of ros wines from red-berry varieties of South ItalyTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.
2006Degradazione di urea nei vini mediante ureasi acidaEsti, Marco ; Tamborra, P.
2006Influence of winemaking techniques on aroma precursorsEsti, Marco ; Tamborra, P.
2004Laboratory tests on glycosidase preparations in wineTamborra, P.; Martino, N.; Esti, Marco 
2011Letil carbammato in vini prodotti nel sud dItaliaTamborra, P.; Esti, Marco 
2007Modeling of Urea Degradation in White and Ros Wines by Acid UreaseEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Tamborra, P.; Marco Esti; Mauro Moresi; Pasquale Tamborra
2002Monomeric phenolic compounds in grape skin with different pigment levelsTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.
2009Ottimizzazione delle tecnologie di vinificazione per lincremento dellaroma del FianoTamborra, P.; Piracci, A.; Coletta, A.; Esti, Marco 
2003Phenolic compounds in red-berry skins of Uva di Troia and Bombino nero Grapes (Vitis vinifera L.)Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
2000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.