Issue Date | Title | Author(s) |
2003 | Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | Esti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. |
1998 | Chemical compounds and sensory assessment of kiwifruit (Actinidia chinensis (Planch) var. chinensis) | Esti, Marco ; Messia, M. C.; Bertocchi, P.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Nicotra, A.; Fantechi, P.; Palleschi, G. |
2005 | The dynamic sensory evaluation of bitterness and pungency in virgin olive oil | Sinesio, F.; Moneta, E.; Esti, Marco |
2006 | Film edibili proteici per preservare la croccantezza della pizza pronta refrigerata | Bruno, M.; Esti, Marco ; Leo, M.; Moneta, E.; Moresi, M. |
2003 | I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante | Esti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L. |
2003 | La percezione dinamica dellamaro e del piccante in olio extra vergine di oliva | Moneta, E.; Esti, Marco ; Peparaio, M.; Sinesio, F. |
2008 | Phenolic compounds and sensory attributes of red wine related to winemaking techniques | Esti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F. |
2009 | Phenolic compounds and temporal perception of bitterness and pungency in extra-virgin olive oils | Esti, Marco ; Contini, M.; Moneta, E.; Sinesio, F. |
2004 | Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage | Esti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. |
2002 | Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M. |
2010 | Qualitative data analysis for an exploratory sensory study of Grechetto wine | Esti, Marco ; Gonzlez Airola , R. L.; Moneta, E.; Paperaio, M.; Sinesio, F. |
2009 | Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenze | Esti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F. |
2008 | Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenze | Esti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F. |