Naviga per Autore Mencarelli, F.


o seleziona una lettera per esplorare in ordine di Cognome
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Mostrati i risultati da 1 a 20 di 113  successiva >
Data pubblicazioneTitoloAutore/i
20061-MCP controls ripening induced by impact injury on apricot by affecting SOD and POX activitiesDe Martino, G.; Vizovitis, K.; Botondi, Rinaldo ; A.; Mencarelli, F.
20061-MCP controls ripening induced by impact injury on apricots by affecting SOD and POX activitiesDe Martino, G.; Vizovitis, K.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.
1994Accurate detection of firmness and colour changes in the packing of table grapes with paper dividersMencarelli, F.; Massantini, R.; Lanzarotta, L.; Botondi, Rinaldo 
2019ALTERNATING TEMPERATURE IN POSTHARVEST COOLING TREATMENT OF ‘FIANO’ AND ‘FALANGHINA’ GRAPES AFFECTS CELL WALL ENZYME RATE, BERRY SOFTENING, AND POLYPHENOLSColetta, C.; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, A.; Mencarelli, F.
2019Alternating temperature in postharvest cooling treatment of ‘Fiano’and ‘Falanghina’grapes affects cell wall enzyme rate, berry softening and polyphenolsColetta, C.; Botondi, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.
2012Anaerobic metabolism during short and long term storage of kiwifruitBotondi, Rinaldo ; Russo, V.; Mencarelli, F.
2016Appassimento controllato delle uve e lunga macerazione per la produzione di vini bianchi secchiArbau, S.; Tiberi, D.; Pietromarchi, P.; Cecchini, F.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.
2005Bacterial populations related to gerbera (Gerbera jamesonii L.) stem breakBalestra, G. M.; Agostini; R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.; Varvaro, L.
2015Biodegradable PLA (polylactic acid) hinged trays keep quality of fresh-cut and cooked spinachBotondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Baccelloni, S.; Mencarelli, F.
2011Botritizzazione controllataGuenzi, S.; Mencarelli, F.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Vuono, G.
2008Botritizzazione in ambiente controllato e in campo di Malvasia PuntinataTiberi, D.; Pitromarchi, P.; Vuono, G.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Mencarelli, F.
2014Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in ariaBotondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
2007Cesanese passito?Pietromarchi, P.; Tiberi, D.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.
2010Chemical and biochemical change of healthy phenolic fractions in wine grape by means of postharvest dehydrationMencarelli; Corradini; Mencarelli, F.; Nicoletti, I.; Cirilli, M.; Corradini, D.; F.; Bellincontro, Andrea ; A.; Nicoletti; I.; Cirilli; M.; Muleo, Rosario 
2002Conservazione in film plastico del tartufo fresco (Tuber aestivum)Massantini, R.; Bruno, M.; Salcini, C.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.
2007Contaminazione microbica e valutazione dellesposizione a specie fungine in una azienda di lavorazione e trasformazione delle noccioleBruni, R.; Mansi, A.; Marcucci, E.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.
2017Control of environmental parameters in postharvest partial dehydration of wine grapes reduces water stressBellincontro, Andrea ; Prosperi, P.; De Santis, Diana ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Andrea Bellincontro; Paolo Prosperi; Rinaldo Botondi; Fabio Mencarelli
2009Controllare la qualit in appassimentoBellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Mencarelli, F.
2006Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolciMencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D.
1998Determination of soluble solids content in apricot varieties by visible and near-infrared spectroscopyCarlini, P.; Massantini, R.; Mencarelli, F.; Botondi, Rinaldo