Showing results 1 to 20 of 113
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2006 | 1-MCP controls ripening induced by impact injury on apricot by affecting SOD and POX activities | De Martino, G.; Vizovitis, K.; Botondi, Rinaldo ; A.; Mencarelli, F. |
2006 | 1-MCP controls ripening induced by impact injury on apricots by affecting SOD and POX activities | De Martino, G.; Vizovitis, K.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
1994 | Accurate detection of firmness and colour changes in the packing of table grapes with paper dividers | Mencarelli, F.; Massantini, R.; Lanzarotta, L.; Botondi, Rinaldo |
2019 | ALTERNATING TEMPERATURE IN POSTHARVEST COOLING TREATMENT OF ‘FIANO’ AND ‘FALANGHINA’ GRAPES AFFECTS CELL WALL ENZYME RATE, BERRY SOFTENING, AND POLYPHENOLS | Coletta, C.; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, A.; Mencarelli, F. |
2019 | Alternating temperature in postharvest cooling treatment of ‘Fiano’and ‘Falanghina’grapes affects cell wall enzyme rate, berry softening and polyphenols | Coletta, C.; Botondi, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2012 | Anaerobic metabolism during short and long term storage of kiwifruit | Botondi, Rinaldo ; Russo, V.; Mencarelli, F. |
2016 | Appassimento controllato delle uve e lunga macerazione per la produzione di vini bianchi secchi | Arbau, S.; Tiberi, D.; Pietromarchi, P.; Cecchini, F.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2005 | Bacterial populations related to gerbera (Gerbera jamesonii L.) stem break | Balestra, G. M.; Agostini; R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.; Varvaro, L. |
2015 | Biodegradable PLA (polylactic acid) hinged trays keep quality of fresh-cut and cooked spinach | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Baccelloni, S.; Mencarelli, F. |
2011 | Botritizzazione controllata | Guenzi, S.; Mencarelli, F.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Vuono, G. |
2008 | Botritizzazione in ambiente controllato e in campo di Malvasia Puntinata | Tiberi, D.; Pitromarchi, P.; Vuono, G.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Mencarelli, F. |
2014 | Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in aria | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2007 | Cesanese passito? | Pietromarchi, P.; Tiberi, D.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2010 | Chemical and biochemical change of healthy phenolic fractions in wine grape by means of postharvest dehydration | Mencarelli; Corradini; Mencarelli, F.; Nicoletti, I.; Cirilli, M.; Corradini, D.; F.; Bellincontro, Andrea ; A.; Nicoletti; I.; Cirilli; M.; Muleo, Rosario |
2002 | Conservazione in film plastico del tartufo fresco (Tuber aestivum) | Massantini, R.; Bruno, M.; Salcini, C.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2007 | Contaminazione microbica e valutazione dellesposizione a specie fungine in una azienda di lavorazione e trasformazione delle nocciole | Bruni, R.; Mansi, A.; Marcucci, E.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2017 | Control of environmental parameters in postharvest partial dehydration of wine grapes reduces water stress | Bellincontro, Andrea ; Prosperi, P.; De Santis, Diana ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Andrea Bellincontro; Paolo Prosperi; Rinaldo Botondi; Fabio Mencarelli |
2009 | Controllare la qualit in appassimento | Bellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2006 | Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolci | Mencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D. |
1998 | Determination of soluble solids content in apricot varieties by visible and near-infrared spectroscopy | Carlini, P.; Massantini, R.; Mencarelli, F.; Botondi, Rinaldo |