Browsing by Author Marconi, E.

Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Biosensori elettrochimici per applicazioni analitiche nel settore lattiero-casearioPalleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Isoldi, G.; Pallini, M.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E.
1999Biosensori elettrochimici per il controllo della qualit degli alimentiPalleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E.
2019Cooking quality of commercial spaghetti: effect of the water-to-dried pasta ratioCimini, Alessio ; Cibelli, M.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Moresi, M.
2011Effetto dellattivit dellacqua sulle propriet termodinamiche e reometriche di crackerMessia, M. C.; Moresi, Mauro ; De Santis, D.; Marconi, E.
2000I biosensoriPalleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E.
1997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.