Browsing by Author Marconi, E.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2000 | Biosensori elettrochimici per applicazioni analitiche nel settore lattiero-caseario | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Isoldi, G.; Pallini, M.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
1999 | Biosensori elettrochimici per il controllo della qualit degli alimenti | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
2019 | Cooking quality of commercial spaghetti: effect of the water-to-dried pasta ratio | Cimini, Alessio ; Cibelli, M.; Messia, M. C.; Marconi, E.; Moresi, M. |
2011 | Effetto dellattivit dellacqua sulle propriet termodinamiche e reometriche di cracker | Messia, M. C.; Moresi, Mauro ; De Santis, D.; Marconi, E. |
2000 | I biosensori | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
1997 | Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessment | Esti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C. |