Browsing by Author Frangipane, M. T.

Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Effect of drying process in chamber at controlled temperature on the grape phenolic compoundsFrangipane, M. T.; Torresi, S.; De Santis, Diana ; Massantini, Riccardo ; Frangipane , M. T.
2008Influenza della temperatura di appassimento sulla qualit delle uve variet MontepulcianoBotondi, R.; Antelmi, G.; Frangipane, M. T.; Bellincontro, Andrea ; Roberto, F.; Mencarelli, F.; Tiberi, D.
2008Influenza della temperatura di appassimento sulla qualit di uve variet MontepulcianoBotondi, Rinaldo ; Antelmi, G.; Frangipane, M. T.; Bellincontro, A.; Forniti, R.; Tiberi, D.; Mencarelli, F.
2012Maintaining the quality of unripe, fresh hazelnuts through storage under modified atmospheresMoscetti, R.; Frangipane, M. T.; Monarca, Danilo ; Cecchini, Massimo ; Massantini, Riccardo ; Frangipane Mt
2012Mantenimento della qualit delle nocciole non mature mediante conservazione in atmosfera modificataCecchini, Massimo ; Monarca, D.; Moscetti, R.; Contini, M.; Frangipane, M. T.; Massantini, R.
2012Mantenimento della qualità delle nocciole non mature mediante conservazione in atmosfera modificataCecchini, M.; Monarca, Danilo ; Moscetti, R.; Contini, M.; Frangipane, M. T.; Massantini, R.