Showing results 1 to 20 of 45
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Alternative food chains as a way to integrate mountain agriculture in the urban market: the case of Trentino | Blasi, E.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Franco, S. |
2011 | Applicazioni ed esercizi | Cicatiello, Clara ; Franco, S.; Pancino, B. |
2012 | Aree di impatto delle filiere corte e focus dell'indagine | Cicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara |
2011 | A benefit segmentation as a management tool to improve services quality in shopping centres | Ruggieri, A.; Silvestri, Cecilia ; Franco, S.; Pancino, B. |
2010 | The contribution of sub-regional area to local sustainability | Blasi, Emanuele ; Passeri, N.; Franco, S.; Pancino, B.; Cicatiello, C. |
2011 | Criteri per la valutazione della qualit nei servizi | Cicatiello, Clara ; Franco, S. |
2014 | Environmental certification as landmark for green business: a general overview | Passeri, N.; Pancino, Barbara ; Franco, S. |
2013 | Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresa | Franco, S.; Blasi, Emanuele ; Pancino, B. |
2013 | Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresa | Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2013 | Farmers' Markets, producer and consumer behaviour: analysis of interactions with the metrics of sustainability. PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DYNAMICS, p. 325-343, | Marino, D.; Mastronardi, L.; Franco, S.; De Gregorio, D.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara |
2011 | Fondamenti della qualit | Cicatiello, Clara ; Franco, S.; Silvestri, C. |
2015 | Greeningas compensation to production of environmental public goods | Diotallevi, F.; Blasi, Emanuele ; Franco, S. |
2015 | How sustainable are food systems? One step beyond the concept. RIVISTA DI STUDI SULLA SOSTENIBILITÀ, p. 181-196, | Cicatiello, C.; Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2014 | How to include sustainability criteria in decision making for the food sector? A methodological proposal | Cicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara |
2013 | Identificazione dei «Distretti Biologici»: un approccio metodologico1 | Pancino, Barbara ; Franco, S.; Marino, D. |
2013 | Identificazione dei «Distretti Biologici»: un approccio metodologico2 | Pancino, Barbara ; Franco, S.; Marino, D. |
2020 | If only I Could Decide”: Opinions of Food Category Managers on in-Store Food Waste | Cicatiello, Clara ; Blasi, E.; Giordano, C.; Martella, A.; Franco, S. |
2011 | Indicatori per la valutazione della qualit nei servizi | Cicatiello, Clara ; Franco, S. |
2011 | Informazione e opinioni sullaeroporto | Cicatiello, Clara ; Franco, S.; Nucera, M. |
2010 | Invecchiamento della popolazione e ruolo dellagricoltura nel sviluppo locale | Blasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Galli, F.; Sorrentino, Alessandro |