Mostrati i risultati da 1 a 20 di 21
successiva >
Data pubblicazione | Titolo | Autore/i |
2019 | ALTERNATING TEMPERATURE IN POSTHARVEST COOLING TREATMENT OF ‘FIANO’ AND ‘FALANGHINA’ GRAPES AFFECTS CELL WALL ENZYME RATE, BERRY SOFTENING, AND POLYPHENOLS | Coletta, C.; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Baccelloni, S.; Bellincontro, A.; Mencarelli, F. |
2014 | Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in aria | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2009 | Controllare la qualit in appassimento | Bellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2012 | Effect of different sanitizers on the qualitative characteristics of fresh-cut spinach under passive modified atmosphere packaging - Influenza di due tipologie di lavaggio sulle caratteristiche qualitative di spinaci di IV gamma confezionati in atmosfera passiva | Bartoloni, S.; Mencarelli, F.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2019 | Effects of ozone postharvest treatment on physicochemical and qualitative traits of Actinidia chinensis ‘Soreli’ during cold storage | Goffi, V.; Zampella, V.; Forniti, R.; Petriccione, M.; Botondi, Rinaldo |
2008 | Effetti delle atmosfere inerti e della temperatura nella conservazione delle nocciole essiccate | Mencarelli, F.; Forniti, R.; De Santis, D.; Bellincontro, Andrea |
2010 | Ethylene depending and non-depending metabolism during postharvest banana ripening | De Martino, G.; Mincini, M.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli; F. |
2006 | Factors affecting the apricot quality for the consumer with special attention to the use of 1-MCP and of NDT for detection of bruising | Mencarelli, F.; Romano, R.; Di Natale, C.; B.; Bellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Botondi, Rinaldo ; Valentini, M.; Sequi, P.; Dinatale, C.; Basile, B. |
2014 | Fiori e Fronde recisi | Prisa, D.; Forniti, R.; Bellincontro, Andrea ; Burchi, G.; Catelli, C.; Clerici, M.; Mencarelli, F. |
2006 | Il controllo del metabolismo delluva in appassimento per la determinazione della qualit del passito | Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2002 | Influenza dell1-metilciclopropene sulla maturazione e sulla qualit aromatica di due variet di albicocche | Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2008 | Influenza della temperatura di appassimento sulla qualit di uve variet Montepulciano | Botondi, Rinaldo ; Antelmi, G.; Frangipane, M. T.; Bellincontro, A.; Forniti, R.; Tiberi, D.; Mencarelli, F. |
2012 | Influenza di due tipologie di lavaggio sulle caratteristiche qualitative di spinaci della IV gamma confezionati in atmosfera protettiva | Bartoloni, S.; Mencarelli, Fabio ; Forniti, R.; Botondi, R. |
2015 | Innovative application of NIR-AOTF and MRI to study water behaviour in cut flowers | Bellincontro, Andrea ; Valentini, M.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2000 | Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzata | Botondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F. |
2017 | Qualitative validation of the ISO 22000 production process for Salamella Romana - Qualit e Sicurezza nel processo di certificazione ISO 22000 di una azienda di produzione della Salamella Romana | Marcomeni, M.; Pucci, F.; Gorziglia, G.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2014 | Quality characterization of minimally processed melon fruit - Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2018 | Quality of green (Actinidia chinensis var. Deliciosa ‘Hayward’) and yellow (A. Chinensis var. Chinensis ‘Soreli’) kiwifruit during cold storage at 0°C in normal atmosphere and with gaseous ozone | Goffi, V.; Modesti, M. ; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2009 | Technological parameters of water curing affect postharvest physiology and storage of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino) | Botondi, Rinaldo ; Vailati, M.; Bellincontro, Andrea ; Massantini, R.; Forniti, R.; Mencarelli, F.; R. |
2011 | Time of Vine Defoliation Affects the Nebbiolo Grape during Postharvest Dehydration for Wine Production | Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Mencarelli, F. |