Browsing by Author Famiani, F.

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Combining analysis of fatty acid composition and δ13C in extra-virgin olive oils as affected by harvest period and cultivar: Possible use in traceability studiesPortarena, S.; Leonardi, L.; Scartazza, A.; Lauteri, M.; Baldacchini, Chiara ; Farinelli, D.; Famiani, F.; Ciolfi, M.; Brugnoli, E.
2019Cultivar discrimination, fatty acid profile and carotenoid characterization of monovarietal olive oils by Raman spectroscopy at a single glancePortarena, S.; Anselmi, C.; Zadra, C.; Farinelli, D.; Famiani, F.; Baldacchini, Chiara ; Brugnoli, E.
2014Late winter pruning as a tool to control vine yeald and accumulation of soluble solids in Sangiovese grapevinesPalliotti, A.; Tombesi, S.; Frioni, T.; Famiani, F.; Silvestroni, O.; Bellincontro, Andrea ; Poni, S.
2011Miglioramento della qualit nel vivaismo olivicoloSavino, V.; Blanco, A.; Montemurro, C.; Sabetta, W.; Di Rienzo, V.; Simeone, R.; Alba, V.; Ferrara, G.; Pacifico, A.; Simeone, P.; Camposeo, S.; Loconsole, G.; Palasciano, M.; Gallotta, A.; Godini, A.; Sebastiani, L.; Bracci, T.; Baldoni, L.; Cultrera Ngm; Pandolfi, S.; Mriotti, R.; Famiani, F.; Nigro, F.; Baldicchi, A.; Nasini, L.; Proietti, P.; Romanazzi, G.; Landi, L.; Murolo, S.; Cresti, M.; Autino, A.; Rizzello, R.; Leva, A.; Bottalico, G.; Cantini, C.; Sani, G.; Morini, S.; Fiaschi, G.; Rocco, F.; Materazzi, A.; Bouyahia, H.; Prota, V.; Garau, R.; Sedda, P.; Mondelli, G.; Rugini, E.; Muleo, Rosario ; Colao Mc; Colli, F.; Gutierrez-pesce, P.; Zecchini, M.; Barba, M.; Faggioli, F.; Luigi, M.; Di Vaio, C.; Ferrara, M.; Nocerino, S.; Rao, R.; Lima, G.; Vitullo, D.; De Curtis, F.; De Cicco, V.; Dichio, B.; Tataranni, G.; Xiloyannis, C.; Iacobellis Ns; Crulli, M.; Nuzzaci, M.; Vitti, A.; Frisullo, S.; Carlucci, A.; Lops, F.; Saponari, M.; Trisciuzzi, N.; Silletti Mr; Saponari, A.; Digiaro, M.; Amenduni, M.; El Beiano, T.; Magnano Di San Lio, G.; Agosteo Ge; Albanese, G.; Mafrica, R.; Pellegrino, P.; Roschetti, A.; Schena, L.; Zoppia, R.; Perri, E.; Colella, C.; Briccoli Bati, C.; Muzzalupo, I.; Santilli, E.; Caruso, T.; Campisi, G.; Marra Fp; Occorso, G.
2015Stable isotope and fatty acid compositions of monovarietal olive oils: Implications of ripening stage and climate effects as determinants in traceability studies.Portarena, S.; Farinelli, D.; Lauteri, M.; Famiani, F.; Esti, Marco ; Brugnoli, E.