Naviga per Autore Di Gioia, D.

Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2010Biological production of vanillin using enzyme and whole-cell biocatalystsDi Matteo, P.; Ficca Ag; Luziatelli, Francesca ; Di Gioia, D.; Fava, F.; Ruzzi, M.
2006Biotechnological vanillin production from raw materials undergone to enzymatic treatmentsSciubba, L.; Carloni, F.; Setti, L.; Barghini, P.; Luziatelli, Francesca ; Di Gioia, D.; Ruzzi, M.; Fava, F.
2011Metabolic engineering of Pseudomonas fluorescens for the production of vanillin from ferulic acidDi Gioia, D.; Luziatelli, Francesca ; Negroni, A.; Ficca, A. G.; Fava, F.; Ruzzi
2007Production of biovanillin from wheat branDi Gioia, D.; Sciubba, L.; Setti, L.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, M.; Zanichelli, D.; Fava, F.
2007Produzione di vanillina dallacido ferulico ottenuto da estratti enzimatici di crusca di granoNegroni, A.; Sciubba, L.; Luziatelli, Francesca ; Setti, L.; Di Gioia, D.; Fava, F.
2011Vanillin Production from Agro-Industrial WastesDi Gioia, D.; Fava, F.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, M.
2007Vanillin production from ferulic acid obtained from wheat branDi Gioia, D.; Sciubba, L.; Setti, L.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, M.; Fava, F.
2007Vanillin production from wheat branDi Gioia, D.; Sciubba, L.; Setti, L.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, M.; Fava, F.