Browsing by Author De Santis, D.

Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2005Assessment of the dyeing properties of pigments from Monascus purpureusDe Santis, D.; Moresi, M.; Gallo, A. M.; Petruccioli, Maurizio 
2016Consumer Perception of Meat Quality and Customer BehaviorDe Santis, D.; Silvestri, Cecilia ; Ruggieri, A.
2006Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolciMencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D.
2004Different postharvest dehydration rates affect quality characteristics and volatile compounds of Malvasia, Trebbiano and Sangiovese grapes for wine productionBellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Villa, I.; Mencarelli, F.; Mencarelli , F.
2008Effetti delle atmosfere inerti e della temperatura nella conservazione delle nocciole essiccateMencarelli, F.; Forniti, R.; De Santis, D.; Bellincontro, Andrea 
2011Effetto dellattivit dellacqua sulle propriet termodinamiche e reometriche di crackerMessia, M. C.; Moresi, Mauro ; De Santis, D.; Marconi, E.
2010Electronic nose to study postharvest dehydration of wine grapesSantonico, M.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Di Natale, C.; Mencarelli, F.
2006Il controllo del metabolismo delluva in appassimento per la determinazione della qualit del passitoBellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
2017Il luppolo, nuova opportunit per lagricoltura italianaColetta, Attilio ; De Santis, D.; Verri, G.; Loreti, P.
2007Influence of Ethylene and 1-Methylcyclopropene Postharvest Treatments on Aromatic Quality of Aleatico GrapesDe Santis, D.; Bellincontro, Andrea ; Pasquini, M.; Servili, M.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Desantis, D.
2003Influence of ethylene on volatiles and carotenoids biosynthesis of peachMencarelli, F.; Cecchi, F.; De Santis, D.; Aquilani, R.; Giuliano, G.; Botondi, Rinaldo 
2007Influence of Postharvest Water stress on lipoxigenase and alcohol dehydrogenase activities, and on the composition of some volatile compounds of Gewurtztraminer grapes dehydrated under controlled and uncontrolled thermohygrometric conditionsChkaiban, L.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F.
2007Influence of Postharvest Water Stress on LOX, ADH and Aroma Biochemistry of Gewurtztraminer Grape Dehydrated Under Controlled and Uncontrolled Thermohygrometric ConditionsChkaiban, L.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F.
2002Influenza dell1-metilciclopropene sulla maturazione e sulla qualit aromatica di due variet di albicoccheBotondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F.
2006Metabolic changes of Malvasia grapes for wine production during postharvest dryingCostantini, V.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.
2006Postharvest Ethylene and 1-MCP Treatment both Affect Phenols, Anthocyanins and Aromatic Quality of Aleatico Grapes and WineBellincontro, A.; Fardelli, A.; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.
2006Postharvest ethylene tretaments affects phenols, anthocyanins and aromatic quality of aleatico grapes and wineBellincontro, Andrea ; Fardelli, A.; De Santis, D.; Botondi, R.; Mencarelli, F.