Issue Date | Title | Author(s) |
2005 | Assessment of the dyeing properties of pigments from Monascus purpureus | De Santis, D.; Moresi, M.; Gallo, A. M.; Petruccioli, Maurizio |
2016 | Consumer Perception of Meat Quality and Customer Behavior | De Santis, D.; Silvestri, Cecilia ; Ruggieri, A. |
2006 | Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolci | Mencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D. |
2004 | Different postharvest dehydration rates affect quality characteristics and volatile compounds of Malvasia, Trebbiano and Sangiovese grapes for wine production | Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Villa, I.; Mencarelli, F.; Mencarelli , F. |
2008 | Effetti delle atmosfere inerti e della temperatura nella conservazione delle nocciole essiccate | Mencarelli, F.; Forniti, R.; De Santis, D.; Bellincontro, Andrea |
2011 | Effetto dellattivit dellacqua sulle propriet termodinamiche e reometriche di cracker | Messia, M. C.; Moresi, Mauro ; De Santis, D.; Marconi, E. |
2010 | Electronic nose to study postharvest dehydration of wine grapes | Santonico, M.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Di Natale, C.; Mencarelli, F. |
2006 | Il controllo del metabolismo delluva in appassimento per la determinazione della qualit del passito | Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2017 | Il luppolo, nuova opportunit per lagricoltura italiana | Coletta, Attilio ; De Santis, D.; Verri, G.; Loreti, P. |
2007 | Influence of Ethylene and 1-Methylcyclopropene Postharvest Treatments on Aromatic Quality of Aleatico Grapes | De Santis, D.; Bellincontro, Andrea ; Pasquini, M.; Servili, M.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Desantis, D. |
2003 | Influence of ethylene on volatiles and carotenoids biosynthesis of peach | Mencarelli, F.; Cecchi, F.; De Santis, D.; Aquilani, R.; Giuliano, G.; Botondi, Rinaldo |
2007 | Influence of Postharvest Water stress on lipoxigenase and alcohol dehydrogenase activities, and on the composition of some volatile compounds of Gewurtztraminer grapes dehydrated under controlled and uncontrolled thermohygrometric conditions | Chkaiban, L.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F. |
2007 | Influence of Postharvest Water Stress on LOX, ADH and Aroma Biochemistry of Gewurtztraminer Grape Dehydrated Under Controlled and Uncontrolled Thermohygrometric Conditions | Chkaiban, L.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F. |
2002 | Influenza dell1-metilciclopropene sulla maturazione e sulla qualit aromatica di due variet di albicocche | Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2006 | Metabolic changes of Malvasia grapes for wine production during postharvest drying | Costantini, V.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2006 | Postharvest Ethylene and 1-MCP Treatment both Affect Phenols, Anthocyanins and Aromatic Quality of Aleatico Grapes and Wine | Bellincontro, A.; Fardelli, A.; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2006 | Postharvest ethylene tretaments affects phenols, anthocyanins and aromatic quality of aleatico grapes and wine | Bellincontro, Andrea ; Fardelli, A.; De Santis, D.; Botondi, R.; Mencarelli, F. |