Naviga per Autore De Sanctis, F.
Mostrati i risultati da 1 a 8 di 8
Data pubblicazione | Titolo | Autore/i |
---|---|---|
2014 | The Effect of Chitosan Coating on the Quality and Nutraceutical Traits of Sweet Cherry During Postharvest Life. FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, | Petriccione, M.; De Sanctis, F.; Pasquariello, M. S.; Mastrobuoni, F.; Rega, P.; Scortichini, M.; Mencarelli, Fabio |
2010 | Influenza della disidratazione post raccolta di uve Var. Grechetto bianco sulla concentrazione di isoflavoni | De Sanctis, F.; Luneia, R.; Silvestrini, M. G.; Moscetti, M. L.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli, F. |
2013 | Postharvest dehydration of Nebbiolo grapes grown at altitude is affected by time of defoliation | Nicoletti, I.; Nicoletti; I.; Bellincontro; A.; De Rossi; De Sanctis; F.; Tiberi; D.; Pietromarchi; Bellincontro, Andrea ; P.; Corradini; Mencarelli; Desanctis, F.; De Rossi, A.; De Sanctis, F.; Tiberi, D.; Pietromarchi, P.; Botondi, Rinaldo ; Corradini, D.; Mencarelli, Fabio |
2012 | Postharvest dehydration of wine white grapes to increase genistein, daidzein and the main carotenoids | De Sanctis, F.; Silvestrini Mg; Luneia, R.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, Fabio ; Desanctis, F.; Silvestrini, M. G. |
2012 | Postharvest dehydration of wine white grapes to increase genistein, daidzein and the main carotenoids, | De Sanctis, F.; Silvestrini , M. G.; Luneia, R.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli, F. |
2014 | Simultaneous application of ethylene and 1-MCP affects banana ripening features during storage | Botondi, Rinaldo ; De Sanctis, F.; Bartoloni, F.; Mencarelli, Fabio ; Desanctis, F.; Bartoloni, S. |
2015 | Trattamenti post raccolta con ozono su uve in appassimento controllato | Botondi, Rinaldo ; De Sanctis, F.; Moscatelli, N.; Vettraino, Anna Maria ; Mencarelli, F.; Catelli, C. |
2015 | Trattamenti postraccolta con ozono su uve in appassimento controllato | Botondi, R.; De Sanctis, F.; Moscatelli, N.; Vettraino, A. M.; Catelli, C.; Mencarelli, Fabio |