Issue Date | Title | Author(s) |
2003 | Aspetti chimici e sensoriali di oli extra vergine di oliva in relazione alle condizioni di conservazione | Esti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. |
1996 | Composti antiossidanti e parametri qualitativi di oli vergini di oliva prodotti in Molise | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Carrone, A.; Trivisonno , M. C.; La Notte, E.; Gambacorta, G. |
2004 | Effects of variety and olive ripeness on nutritional quality and oxidative stability of extra virgin olive oils | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.; Manzi, P.; Marconi, S.; Pizzoferrato, L. |
2000 | Effetti della frigoconservazione sulle caratteristiche chimico-fisiche e sensoriali di ciliegie dolci (Prunus avium) | Cinquanta, L.; Esti, Marco ; Sinesio, F.; Naddeo, C.; Di Matteo, M.; La Notte, E. |
2003 | I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante | Esti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L. |
2004 | Oli extravergine doliva | Marconi, S.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L.; Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G. |
2001 | Oxidative stability of virgin olive oils | Cinquanta, L.; Esti, Marco ; Di Matteo, M. |
2004 | Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storage | Esti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F. |
2002 | Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivars | Cinquanta, L.; Di Matteo, M.; Esti, Marco |
2002 | Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storage | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M. |
2002 | Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G. |
2004 | Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia) | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L. |
2000 | Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R. |