Browsing by Author Ceccantoni, B.

Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Determinazione di ammine biogene nel vino mediante cromatografia ionica con doppia rivelazione diretta UV-ConduttimetricaEsti, Marco ; Ceccantoni, B.; Abballe, F.
2010Effetti di tempi di macerazione diversi sulla componente cromatica e polifenolica di vini da uve Nerello mascaleseLeoni, A.; Ceccantoni, B.; Esti, Marco 
2014Impiego di tecniche non distruttive per il riconoscimento di nocciole (Corylus avellana L.) di cultivar diverseCarletti, L.; Stella, E.; Moscetti, R.; Monarca, Danilo ; Cecchini, Massimo ; Ceccantoni, B.; Contini, M.; Massantini, Riccardo 
1997Influence of extreme atmospheres-short-term (EAST) treatments at room temperature on apricot qualityGarosi, F.; Ceccantoni, B.; Botondi, Rinaldo ; Massantini, R.; Mencarelli, F.
1997Influenza di brevi trattamenti con azoto o basse concentrazioni di ossigeno a temperatura ambiente sulla fisiologia postraccolta delle albicoccheAnelli, G.; Botondi, Rinaldo ; Ceccantoni, B.; Esposito, G.; Massantini, R.; Mencarelli, F.
2012La lotta alla contraffazione dei vini a Denominazione di OrigineRichetti, L.; Ceccantoni, B.; Moscetti, R.; Massantini, Riccardo 
2000Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzataBotondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F.
2017Nebulized water cooling of the canopy affects leaf temperature, berry composition and wine quality of Sauvignon blancPaciello, P.; Mencarelli, Fabio ; Palliotti, A.; Ceccantoni, B.; Thibon, C.; Darriet, P.; Pasquini, M.; Bellincontro, Andrea ; Thibn, C.
2014A New Functional Pasta Containing Tartary Buckwheat Sprouts as an Ingredient Improves the Oxidative Status and Normalizes Some Blood Pressure Parameters in Spontaneously Hypertensive RatsMerendino, Nicolo' ; Bonafaccia, G.; Papeschi, C.; Molinari, R.; Costantini, L.; Mazzucato, Andrea ; Pucci, A.; Bonafaccia, F.; Esti, Marco ; Ceccantoni, B.; Papeschi
2016Ozone fumigation postharvest treatment for the quality of wine grapeDesanctis, F.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Donofrio, C.; Ducci, E.; Catelli, C.
2015Ozone fumigation postharvest treatment for the quality of wine grape. ACTA HORTICULTURAE,Desanctis, F.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, A.; Botondi, R.; Mencarelli, Fabio ; D'onofrio, C.; Ducci, E.; Catelli, C.
2014Polyphenol traits, anti-microbial properties and consumer preference of Italian red passion apple genotypes and cv AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Ceccantoni, B.; Cristofori, Valerio ; Zecchini, M.; Frioni, E.; Luziatelli, F.; Ruzzi, M.; Muleo, Rosario 
2015Polyphenol traits, antimicrobial property and consumer preference of Italian Red Passion apple genotypes and cultivar AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Cristofori, Valerio ; Ceccantoni, B.; Luziatelli, Francesca ; Zecchini, M.; Muleo, Rosario ; Ruzzi, M.
2014Polyphenol traits, antimicrobial property and consumer preference of Italian Red Passion apple genotypes and cv AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Ceccantoni, B.; Cristofori, V.; Zecchini, M.; Fioroni, E.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, Maurizio ; Muleo, R.
2008Polyphenolic composition of processed cocoa bean and powder from different geographical areasEsti, Marco ; Ceccantoni, B.; De Pascale, S.; Chianese, L.
2011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco