Browsing by Author Botticella, Ermelinda

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Issue DateTitleAuthor(s)
2021Biotechnological resources to increase disease-resistance by improving plant immunity: A sustainable approach to save cereal crop productionBigini, Valentina; Camerlengo, Francesco; Botticella, Ermelinda; Sestili, Francesco ; Savatin, Daniel V.
2020Can Manipulation of Durum Wheat Amylose Content Reduce the Glycaemic Index of Spaghetti?Sissons, Mike; Sestili, Francesco ; Botticella, Ermelinda; Masci, Stefania ; Lafiandra, Domenico 
2010Increasing the amylose content of durum wheat through silencing of the SBEIIa genesSestili, Francesco; Janni, Michela; Doherty, Angela; Botticella, Ermelinda; D'Ovidio, Renato; Masci, Stefania; Jones, Huw D.; Lafiandra, Domenico
26-Feb-2010Mutagenesi applicata allo sviluppo di nuove varietà di frumento: modificazione della composizione dell'amido e miglioramento delle caratteristiche nutrizionaliBotticella, Ermelinda
2019Provitamin A Biofortification of Durum Wheat through a TILLING ApproachSestili, Francesco ; Garcia-Molina, Maria Dolores; Gambacorta, Gianluca; Beleggia, Romina; Botticella, Ermelinda; De Vita, Pasquale; Savatin, Daniel Valentin ; Masci, Stefania; Lafiandra, Domenico