Browsing by Author Blasi, E.
Showing results 1 to 20 of 24
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
---|---|---|
2015 | Alternative food chains as a way to integrate mountain agriculture in the urban market: the case of Trentino | Blasi, E.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Franco, S. |
2016 | Cinque casi di agricoltura urbana | Blasi, E.; Cicatiello, Clara |
2014 | The city welcomes the mountain | Blasi, E.; Cicatiello, Clara ; Pancino, B.; Franco, Silvio |
2010 | The contribution of sub-regional areas to local sustainability | Blasi, E.; Passeri, N.; Franco, Silvio ; Pancino, B.; Cicatiello, C. |
2023 | Crop diversification practices in Europe: an economic cross-case study comparison | Zabala, J. A.; Martínez-García, V.; Martínez-Paz, J. M.; López-Becerra, E. I.; Nasso, M.; Díaz-Pereira, E.; Sánchez-Navarro, V.; Álvaro-Fuentes, J.; González-Rosado, M.; Farina, R.; Di Bene, C.; Huerta, E.; Jurrius, A.; Frey-Treseler, K.; Lóczy, D.; Fosci, L.; Blasi, E.; Lehtonen, H.; Alcon, F. |
2013 | Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresa | Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2019 | Farmers’ conflicting relation with management software. Evidences from durum wheat-pasta value chain in Italy | Blasi, E.; Cicatiello, Clara |
2014 | Green Innovation Actions Digital Assessment GIADA | Zarlenga, G.; Gaboardi, A.; Golinelli , G. M.; Golinelli Gm; Vallerotonda, M.; Montanari, M.; Piccinno, E.; Marinello, S.; Franco, Silvio ; Blasi, E.; Cicatiello, Clara |
2015 | Greening as compensation to the production of environmental public goods. How do common rules impact al local level? | Diotallevi, F.; Blasi, E.; Franco, Silvio |
2015 | How sustainable are food systems? One step beyond the concept. RIVISTA DI STUDI SULLA SOSTENIBILITÀ, p. 181-196, | Cicatiello, C.; Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2020 | If only I Could Decide”: Opinions of Food Category Managers on in-Store Food Waste | Cicatiello, Clara ; Blasi, E.; Giordano, C.; Martella, A.; Franco, S. |
2015 | Il ruolo dell'economia: approcci e modelli di governance dell'ambiente | Amerighi; Poli, T.; Scarpitti, L.; Accanito, C.; Blasi, E.; Coduti, C.; Colosimo, A.; Cutaia, L.; Felici, B.; La Monica, M.; Pancino, Barbara |
2010 | Invecchiamento della popolazione e ruolo dellagricoltura nel sviluppo locale | Blasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Galli, F.; Sorrentino, Alessandro |
2015 | Le filiere corte auto-organizzate dai consumatori: il modello dei Gruppi di Acquisto Solidale. ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE, p. 33-56, | Franco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2012 | Le performance ambientali dei processi di produzione agricola. Cosa la Carbon Footprint dei prodotti agroalimentari non in grado di dire | Passeri, N.; Blasi, E.; Franco, Silvio |
2016 | Lo sviluppo sostenibile dei sistemi economici territoriali | Avolio, G.; Blasi, E.; Cicatiello, Clara ; Franco, Silvio ; Martella, A.; Pancino, B.; Passeri, N. |
2016 | Lo sviluppo sostenibile dei sistemi economici territoriali: un percorso di ricerca | Avolio, G.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Martella, A.; Pancino, Barbara ; Passeri, N. |
2014 | Quanto vale lo spreco alimentare? | Franco, S.; Cicatiello, Clara ; Blasi, E.; Pancino, B. |
2014 | Quanto vale lo spreco? Risultati di un progetto di recupero nella GDO | Franco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara |
2013 | Socio-demographic components of eudaimonic well-being | Blasi, E.; Nucera, M.; Cicatiello, C.; Franco, Silvio |