Browsing by Author Accordini, D.

Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Impiego della spettroscopia NIR-AOTF per il monitoraggio in vigneto della maturazione e lidentificazione della corretta epoca di raccolta delle uve dellAmaroneBellincontro, Andrea ; Marotta, A.; Accordini, D.; Palliotti, A.; Mencarelli, F.
2019Malic Acid as a Potential Marker for the Aroma Compounds of “Amarone Wine” Grape Varieties in WitheringD’onofrio, C.; Bellincontro, Andrea ; Accordini, D.; Mencarelli, F.
2016Management of postharvest grape withering to optimise the aroma of the final wine: A CASE STUDY ON AMARONEBellincontro, Andrea ; Matarese, F.; Donofrio, C.; Accordini, D.; Tosi, E.; Mencarelli, F.
2016Management of postharvest grape withering to optimise the aroma of the final wine: A case study on Amarone. FOOD CHEMISTRY,Bellincontro, A.; Matarese, F.; D'onofrio, C.; Accordini, D.; Tosi, E.; Mencarelli, Fabio 
2014Modificazione dei composti aromatici nelle uve Corvina, Corvinone e RondinellaMencarelli, F.; Bellincontro, Andrea ; Donofrio, C.; Cuzzola, A.; Accordini, D.