Naviga per Autore Turchetta, T.


o seleziona una lettera per esplorare in ordine di Cognome
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Mostrati i risultati da 2 a 4 di 4 < precedente 
Data pubblicazioneTitoloAutore/i
1995Relationship between electrophoretic pattern of storage proteins and gluten strength in durum wheat landraces from TurkeyTurchetta, T.; Ciaffi, Mario ; Porceddu, E.; Lafiandra, D.
2000Structural differences in allelic glutenin subunits of high and low Mr and their relationships with flour technological propertiesLafiandra, D.; Masci, Stefania ; Dovidio, R.; Turchetta, T.; Colaprico, G.
1997Variation in endosperm protein composition and technological quality properties in durum wheatPorceddu, E.; Turchetta, T.; Masci, Stefania ; Dovidio, R.; Lafiandra, D.; Kasarda Dd; Impiglia, A.; Nachit Mm; Turchetta, M. T.