Naviga per Autore Pannucci, E.

Mostrati i risultati da 1 a 6 di 6
Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2019Antibacterial activity of hydroxytyrosol-enriched extracts obtained from olive mill waste waters by membrane technologies against olive tree pathogens. Comunicazione oraleCaracciolo, R.; Pannucci, E.; Bernini, Roberta ; Varvaro, L.; Santi, L.
2017Hydroxytyrosol-controlled release from poly(vinyl) alcohol (PVA) combined with nanostructured starch. COMUNICAZIONE POSTER ORG PO08Bernini, Roberta ; Santi, L.; Pannucci, E.; Botticella, E.; Di Michele, A.; Fortunati, E.; Luzi, F.; Torre, L.
2018An integrated approach of green chemistry and circular economy for the valorization of agro-industrial by-productsBernini, Roberta ; Santi, L.; Pannucci, E.; Clemente, M.; Campo, M.; Scardigli, A.; Romani, A.
2018Nanostructured starch combined with hydroxytyrosol in poly(vinyl alcohol) based ternary films as active packaging systemLuzi, F.; Fortunati, E.; Di Michele, A.; Pannucci, E.; Botticella, E.; Santi, L.; Kenny Jm; Torre, L.; Bernini, Roberta 
2020Scarti dell’olivo da problema a risorsa, grazie a VIOLINPannucci, E.; Clemente, M.; Bernini, Roberta ; Santi, L.
2020Strategie di economia circolare applicate agli scarti della produzione primariaPannucci, E.; Clemente, M.; Bernini, Roberta ; Santi, L.