Naviga per Autore Moresi, Mauro
Mostrati i risultati da 10 a 15 di 15
< precedente
Data pubblicazione | Titolo | Autore/i |
---|---|---|
2019 | Is pasta cooking quality affected by the power rating, water-to-pasta ratio and mixing degree? | Cimini, Alessio; Cibelli, Matteo; Moresi, Mauro |
16-feb-2010 | Model and real wines detoxification by free and immobilised acid urease in stirred bioreactors | Andrich, Lucia |
30-mag-2014 | Novel lager beer clarification and stabilisation process using ceramic tubular microfiltration membranes | Cimini, Alessio |
20-mag-2019 | Product Carbon Footprint: Still a proper method to start improving the sustainability of food and beverage enterprises | Cimini, Alessio; Moresi, Mauro |
8-lug-2018 | Reducing the cooking water-to-dried pasta ratio and environmental impact of pasta cooking | Cimini, Alessio; Cibelli, Matteo; Moresi, Mauro |
14-mar-2008 | Strategia sperimentale per la progettazione ottimale di unità di ultrafiltrazione per il recupero di biopimeri alimentari da soluzioni molto viscose | Sebastiani, Ilio |