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Issue Date | Title | Author(s) |
2006 | Il controllo del metabolismo delluva in appassimento per la determinazione della qualit del passito | Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2000 | Impact injury on apricot fruits | Demartino, G.; Massantini, R.; Botondi, Rinaldo ; Cardarelli, T.; Mencarelli, F. |
2014 | Impiego della spettroscopia NIR-AOTF per il monitoraggio in vigneto della maturazione e lidentificazione della corretta epoca di raccolta delle uve dellAmarone | Bellincontro, Andrea ; Marotta, A.; Accordini, D.; Palliotti, A.; Mencarelli, F. |
2017 | Influence of air flow and dehydration technique on respiration and VOCs of Pecorino grapes | Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, Andrea ; Desantis, D.; Mencarelli, F. |
1998 | Influence of auxins on stem bending in cut gerbera flowers | Botondi, Rinaldo ; Esposito, G.; Massantini, R.; Mencarelli, F. |
2007 | Influence of Ethylene and 1-Methylcyclopropene Postharvest Treatments on Aromatic Quality of Aleatico Grapes | De Santis, D.; Bellincontro, Andrea ; Pasquini, M.; Servili, M.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Desantis, D. |
2003 | Influence of ethylene inhibition by 1-MCP on apricot quality, volatiles evolution, and glycosidase activity of low aroma and high aroma varieties of apricot | Botondi, R.; Desantis, D.; Vizovitis, K.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2003 | Influence of ethylene inhibition by 1-methylcyclopropene on apricot quality, volatile production, and glycosidase activity of low- and high-aroma varieties of apricots | Botondi, Rinaldo ; Desantis, D.; Bellincontro, A.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2003 | Influence of ethylene on volatiles and carotenoids biosynthesis of peach | Mencarelli, F.; Cecchi, F.; De Santis, D.; Aquilani, R.; Giuliano, G.; Botondi, Rinaldo |
1997 | Influence of extreme atmospheres-short-term (EAST) treatments at room temperature on apricot quality | Garosi, F.; Ceccantoni, B.; Botondi, Rinaldo ; Massantini, R.; Mencarelli, F. |
2010 | Influence of high carbon dioxide and low oxygen on the postharvest physiology of fresh truffles | Hajjar, S. E.; Massantini, R.; Botondi, Rinaldo ; Kefalas, P.; Mencarelli, F. |
1996 | Influence of impact surface and temperature on the ripening response of kiwifruit | Mencarelli, F.; Massantini, R.; Botondi, Rinaldo |
2003 | Influence of low O2 and high CO2 on quality of organically grown winter melon and control of disorders of organically grown apples by ULO in commercial storage rooms | Mencarelli, F.; Botondi, Rinaldo ; Kelderer, M.; Casera, C. |
2007 | Influence of Postharvest Water stress on lipoxigenase and alcohol dehydrogenase activities, and on the composition of some volatile compounds of Gewurtztraminer grapes dehydrated under controlled and uncontrolled thermohygrometric conditions | Chkaiban, L.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F. |
2007 | Influence of Postharvest Water Stress on LOX, ADH and Aroma Biochemistry of Gewurtztraminer Grape Dehydrated Under Controlled and Uncontrolled Thermohygrometric Conditions | Chkaiban, L.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Kefalas, P.; Mencarelli, F. |
2001 | Influence of propylene on glycosidases and volatiles in peach fruit | Cecchi, F.; Desantis, D.; Cardarelli, T.; Marty, I.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2005 | Influence of sunlight exposure and postharvest ethylene control on carotenoids content of peach fruit | Cecchi, F.; De Martino, G.; Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2002 | Influenza dell1-metilciclopropene sulla maturazione e sulla qualit aromatica di due variet di albicocche | Botondi, Rinaldo ; De Santis, D.; Forniti, R.; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2010 | Influenza della disidratazione post raccolta di uve Var. Grechetto bianco sulla concentrazione di isoflavoni | De Sanctis, F.; Luneia, R.; Silvestrini, M. G.; Moscetti, M. L.; Botondi, Rinaldo ; Bellincontro, A.; Mencarelli, F. |
2010 | Influenza della posizione dei grappoli nella chioma sulle caratteristiche anatomiche degli acini e sul loro comportamento durante la disidratazione postraccolta in ambiente controllato | Muganu, M.; Bellincontro, Andrea ; Barnaba, F. E.; Tiberi, D.; Paolocci, M.; Bignami, C.; Mencarelli, F. |