Showing results 8 to 27 of 113
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2005 | Bacterial populations related to gerbera (Gerbera jamesonii L.) stem break | Balestra, G. M.; Agostini; R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F.; Varvaro, L. |
2015 | Biodegradable PLA (polylactic acid) hinged trays keep quality of fresh-cut and cooked spinach | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Baccelloni, S.; Mencarelli, F. |
2011 | Botritizzazione controllata | Guenzi, S.; Mencarelli, F.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Vuono, G. |
2008 | Botritizzazione in ambiente controllato e in campo di Malvasia Puntinata | Tiberi, D.; Pitromarchi, P.; Vuono, G.; Bellincontro, Andrea ; Vannini, A.; Mencarelli, F. |
2014 | Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma conservati a 6C in MAP (5% O2 e 18% CO2)ed in aria | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2007 | Cesanese passito? | Pietromarchi, P.; Tiberi, D.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2010 | Chemical and biochemical change of healthy phenolic fractions in wine grape by means of postharvest dehydration | Mencarelli; Corradini; Mencarelli, F.; Nicoletti, I.; Cirilli, M.; Corradini, D.; F.; Bellincontro, Andrea ; A.; Nicoletti; I.; Cirilli; M.; Muleo, Rosario |
2002 | Conservazione in film plastico del tartufo fresco (Tuber aestivum) | Massantini, R.; Bruno, M.; Salcini, C.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2007 | Contaminazione microbica e valutazione dellesposizione a specie fungine in una azienda di lavorazione e trasformazione delle nocciole | Bruni, R.; Mansi, A.; Marcucci, E.; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F. |
2017 | Control of environmental parameters in postharvest partial dehydration of wine grapes reduces water stress | Bellincontro, Andrea ; Prosperi, P.; De Santis, Diana ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Andrea Bellincontro; Paolo Prosperi; Rinaldo Botondi; Fabio Mencarelli |
2009 | Controllare la qualit in appassimento | Bellincontro, Andrea ; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2006 | Controllo accurato dellambiente di appassimento per la valorizzazione di uve di varieta autoctone dellitalia centrale destinate alla produzione di vini dolci | Mencarelli, F.; De Santis, D.; Bellincontro, A.; Prosperi, P.; Botondi, Rinaldo ; Tiberi, D. |
1998 | Determination of soluble solids content in apricot varieties by visible and near-infrared spectroscopy | Carlini, P.; Massantini, R.; Mencarelli, F.; Botondi, Rinaldo |
2004 | Different postharvest dehydration rates affect quality characteristics and volatile compounds of Malvasia, Trebbiano and Sangiovese grapes for wine production | Bellincontro, Andrea ; De Santis, D.; Botondi, Rinaldo ; Villa, I.; Mencarelli, F.; Mencarelli , F. |
2012 | Effect of different sanitizers on the qualitative characteristics of fresh-cut spinach under passive modified atmosphere packaging - Influenza di due tipologie di lavaggio sulle caratteristiche qualitative di spinaci di IV gamma confezionati in atmosfera passiva | Bartoloni, S.; Mencarelli, F.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2013 | EFFECT OF DIFFERENT SOIL MANAGEMENT PRACTICES ON GRAPEVINE GROWTH AND ON BERRY QUALITY ASSESSED BY NIR-AOTF SPECTROSCOPY | Muganu Paolocci, M. M.; Grosu, I.; Mencarelli, F.; Bellincontro, Andrea ; Barnaba Fe; Gnisci, E. |
1999 | Effect of low oxygen treatment for 9 days at 5C or 18C on postharvest quality of ripe apricots | Botondi, Rinaldo ; Massantini, R.; Crisa, A.; Mencarelli, F. |
2014 | Effect of Postharvest Dehydration on Content of Volatile Organic Compounds in the Epicarp of the Cesanese Grape Berry | Centioni, L.; Tiberi, D.; Pietromarchi, P.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, F. |
2002 | Effects of exogenous propylene on softening, glycosidase and pectinmethylesterase activity during postharvest ripening of apricots | Cardarelli, M.; Botondi, Rinaldo ; Vizovitis, K.; Mencarelli, F. |
2000 | Effects of low oxygen short-term exposure at 15C on postharvest physiology and quality of apricots harvested at two ripening stages | Botondi, Rinaldo ; Crisa, A.; Massantini, R.; Mencarelli, F. |