Browsing by Author Lafiandra, Domenico


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 4 to 11 of 11 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2010Characterisation of a specific class of typical low molecular weight glutenin subunits of durum wheat by a proteomic approachMuccilli, Vera; Cunsolo, Vincenzo; Saletti, Rosaria; Foti, Salvatore; Margiotta, Benedetta; Scossa, Federico; Masci, Stefania; Lafiandra, Domenico
2010Comparative proteome analysis of metabolic proteins from seeds of durum wheat (cv. Svevo) subjected to heat stress.Laino, Paolo; Shelton, Dale; Finnie, Christine; De Leonardis, Anna Maria; Mastrangelo, Anna Maria; Svensson, Birte; Lafiandra, Domenico; Masci, Stefania
2008Comparative proteomic and transcriptional profiling of a bread wheat cultivar and its derived transgenic line over-expressing a low molecular weight glutenin subunit gene in the endospermScossa, Federico; Laudencia-Chingcuanco, Debby L.; Anderson, Olin D.; Vensel, William H.; Lafiandra, Domenico; D'Ovidio, Renato; Masci, Stefania
2009Cytogenetic and molecular characterization of durum wheat chromosome transfers with 1D-associated gluten protein genes and their pyramidingGennaro, Andrea; Forte, Paola; Lattanzi, Gionata; Ferri, Daniela; Carozza, Roberta; D'Egidio, Maria Grazia; Lafiandra, Domenico; Ceoloni, Carla
20-Apr-2012Identification of chromosome 5A encoded polypeptides in wheat kernelsGombaud, Ga√ętan
2010Increasing the amylose content of durum wheat through silencing of the SBEIIa genesSestili, Francesco; Janni, Michela; Doherty, Angela; Botticella, Ermelinda; D'Ovidio, Renato; Masci, Stefania; Jones, Huw D.; Lafiandra, Domenico
14-Mar-2008Manipolazione genetica della composizione dell'amidoSestili, Francesco
26-Feb-2010Mutagenesi applicata allo sviluppo di nuove varietà di frumento: modificazione della composizione dell'amido e miglioramento delle caratteristiche nutrizionaliBotticella, Ermelinda