Browsing by Author Franco, S.


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 1 to 20 of 45  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Alternative food chains as a way to integrate mountain agriculture in the urban market: the case of TrentinoBlasi, E.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Franco, S.
2011Applicazioni ed eserciziCicatiello, Clara ; Franco, S.; Pancino, B.
2012Aree di impatto delle filiere corte e focus dell'indagineCicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara 
2011A benefit segmentation as a management tool to improve services quality in shopping centresRuggieri, A.; Silvestri, Cecilia ; Franco, S.; Pancino, B.
2010The contribution of sub-regional area to local sustainabilityBlasi, Emanuele ; Passeri, N.; Franco, S.; Pancino, B.; Cicatiello, C.
2011Criteri per la valutazione della qualit nei serviziCicatiello, Clara ; Franco, S.
2014Environmental certification as landmark for green business: a general overviewPasseri, N.; Pancino, Barbara ; Franco, S.
2013Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresaFranco, S.; Blasi, Emanuele ; Pancino, B.
2013Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresaFranco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2013Farmers' Markets, producer and consumer behaviour: analysis of interactions with the metrics of sustainability. PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DYNAMICS, p. 325-343,Marino, D.; Mastronardi, L.; Franco, S.; De Gregorio, D.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara 
2011Fondamenti della qualitCicatiello, Clara ; Franco, S.; Silvestri, C.
2015Greeningas compensation to production of environmental public goodsDiotallevi, F.; Blasi, Emanuele ; Franco, S.
2015How sustainable are food systems? One step beyond the concept. RIVISTA DI STUDI SULLA SOSTENIBILITÀ, p. 181-196,Cicatiello, C.; Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2014How to include sustainability criteria in decision making for the food sector? A methodological proposalCicatiello, C.; Franco, S.; Pancino, Barbara 
2013Identificazione dei «Distretti Biologici»: un approccio metodologico1Pancino, Barbara ; Franco, S.; Marino, D.
2013Identificazione dei «Distretti Biologici»: un approccio metodologico2Pancino, Barbara ; Franco, S.; Marino, D.
2020If only I Could Decide”: Opinions of Food Category Managers on in-Store Food WasteCicatiello, Clara ; Blasi, E.; Giordano, C.; Martella, A.; Franco, S.
2011Indicatori per la valutazione della qualit nei serviziCicatiello, Clara ; Franco, S.
2011Informazione e opinioni sullaeroportoCicatiello, Clara ; Franco, S.; Nucera, M.
2010Invecchiamento della popolazione e ruolo dellagricoltura nel sviluppo localeBlasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Galli, F.; Sorrentino, Alessandro