Browsing by Author Forniti, R.


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 15 to 21 of 21 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzataBotondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F.
2017Qualitative validation of the ISO 22000 production process for Salamella Romana - Qualit e Sicurezza nel processo di certificazione ISO 22000 di una azienda di produzione della Salamella RomanaMarcomeni, M.; Pucci, F.; Gorziglia, G.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo 
2014Quality characterization of minimally processed melon fruit - Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gammaBotondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F.
2018Quality of green (Actinidia chinensis var. Deliciosa ‘Hayward’) and yellow (A. Chinensis var. Chinensis ‘Soreli’) kiwifruit during cold storage at 0°C in normal atmosphere and with gaseous ozoneGoffi, V.; Modesti, M. ; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo 
2009Technological parameters of water curing affect postharvest physiology and storage of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino)Botondi, Rinaldo ; Vailati, M.; Bellincontro, Andrea ; Massantini, R.; Forniti, R.; Mencarelli, F.; R.
2011Time of Vine Defoliation Affects the Nebbiolo Grape during Postharvest Dehydration for Wine ProductionBellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Mencarelli, F.
2020Utilizzo dell'ozono gassoso nella postraccolta della castagnaGoffi, V.; Vinciguerra, V.; Forniti, R.; Vettraino, Am; Testa, A.; Botondi, Rinaldo