Showing results 15 to 21 of 21
< previous
Issue Date | Title | Author(s) |
2000 | Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzata | Botondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F. |
2017 | Qualitative validation of the ISO 22000 production process for Salamella Romana - Qualit e Sicurezza nel processo di certificazione ISO 22000 di una azienda di produzione della Salamella Romana | Marcomeni, M.; Pucci, F.; Gorziglia, G.; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2014 | Quality characterization of minimally processed melon fruit - Caratterizzazione qualitativa di frutti di melone di IV gamma | Botondi, Rinaldo ; Bartoloni, S.; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2018 | Quality of green (Actinidia chinensis var. Deliciosa ‘Hayward’) and yellow (A. Chinensis var. Chinensis ‘Soreli’) kiwifruit during cold storage at 0°C in normal atmosphere and with gaseous ozone | Goffi, V.; Modesti, M. ; Forniti, R.; Botondi, Rinaldo |
2009 | Technological parameters of water curing affect postharvest physiology and storage of marrons (Castanea sativa Mill., Marrone fiorentino) | Botondi, Rinaldo ; Vailati, M.; Bellincontro, Andrea ; Massantini, R.; Forniti, R.; Mencarelli, F.; R. |
2011 | Time of Vine Defoliation Affects the Nebbiolo Grape during Postharvest Dehydration for Wine Production | Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Forniti, R.; Mencarelli, F. |
2020 | Utilizzo dell'ozono gassoso nella postraccolta della castagna | Goffi, V.; Vinciguerra, V.; Forniti, R.; Vettraino, Am; Testa, A.; Botondi, Rinaldo |