Naviga per Autore Cinquanta, L.


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Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2003I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccanteEsti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L.
2004Oli extravergine dolivaMarconi, S.; Manzi, P.; Pizzoferrato, L.; Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
2001Oxidative stability of virgin olive oilsCinquanta, L.; Esti, Marco ; Di Matteo, M.
2004Phenolic compounds, bitterness and pungent perceptions in extra virgin olive oils during storageEsti, Marco ; Moneta, E.; Panfili, G.; Fratianni, A.; Cinquanta, L.; Sinesio, F.
2002Physical pre-treatment of plums (Prunus domestica). Part 2. Effect on the quality characteristics of different prune cultivarsCinquanta, L.; Di Matteo, M.; Esti, Marco 
2002Physicochemical and sensory fruit characteristics of two sweet cherry cultivars after cool storageEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Di Matteo, M.
2002Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oilsEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G.
2004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
2000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.