Browsing by Author Cecchini, Massimo


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 17 to 24 of 24 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
4-May-2015La spettroscopia NIR come strumento per l'ottimizzazione del processo nella produzione di olio extravergine di olivaStella, Elisabetta
2007Study for the reduction of vibration levels on an “olive electrical harvester”Monarca, Danilo; Cecchini, Massimo; Colantoni, Andrea
4-Apr-2013Tecniche analitiche non distruttive e metodiche chemometriche applicate alla valutazione qualitativa di nocciola e castagnaMoscetti, Roberto
2009The influence of cover crops and double harvest on storage of fresh hazelnuts (Corylus avellana L.)Massantini, Riccardo; Moscetti, Roberto; Monarca, Danilo; Cecchini, Massimo; Contini, Marina; Mordacchini Alfani, Maria Lorenza
2010The risk of musculoskeletal disorders for workers due to repetitive movements during tomatoCecchini, Massimo; Colantoni, Andrea; Massantini, Riccardo; Monarca, Danilo
2008Transmission of vibrations from portable agricultural machinery to the hand-arm system (HAV): risk evaluation and definition of exposure time for daily action and exposure limits.Monarca, Danilo; Biondi, Paolo; Cecchini, Massimo; Santi, Massimo; Guerrieri, Mirko; Colantoni, Andrea; Colopardi, Francesco
20-Dec-2010Valutazione dei rischi per la salute e la sicurezza nella coltivazione delle nocciole: indagine sperimentale nelle principali realtà corilicole italianeMenghini, Giuseppina
16-May-2016Valutazione del rischio chimico nelle aziende vitivinicole: dal lavoratore al consumatoreCossio, Filippo