Browsing by Author Ceccantoni, B.


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 3 to 15 of 15 < previous 
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Impiego di tecniche non distruttive per il riconoscimento di nocciole (Corylus avellana L.) di cultivar diverseCarletti, L.; Stella, E.; Moscetti, R.; Monarca, Danilo ; Cecchini, Massimo ; Ceccantoni, B.; Contini, M.; Massantini, Riccardo 
1997Influence of extreme atmospheres-short-term (EAST) treatments at room temperature on apricot qualityGarosi, F.; Ceccantoni, B.; Botondi, Rinaldo ; Massantini, R.; Mencarelli, F.
1997Influenza di brevi trattamenti con azoto o basse concentrazioni di ossigeno a temperatura ambiente sulla fisiologia postraccolta delle albicoccheAnelli, G.; Botondi, Rinaldo ; Ceccantoni, B.; Esposito, G.; Massantini, R.; Mencarelli, F.
2012La lotta alla contraffazione dei vini a Denominazione di OrigineRichetti, L.; Ceccantoni, B.; Moscetti, R.; Massantini, Riccardo 
2000Modificazioni della consistenza di frutti di albicocca trattati con 1- MCP allo stadio di maturit avanzataBotondi, Rinaldo ; Cardarelli, M.; Forniti, R.; Ceccantoni, B.; Mencarelli, F.
2017Nebulized water cooling of the canopy affects leaf temperature, berry composition and wine quality of Sauvignon blancPaciello, P.; Mencarelli, Fabio ; Palliotti, A.; Ceccantoni, B.; Thibon, C.; Darriet, P.; Pasquini, M.; Bellincontro, Andrea ; Thibn, C.
2016Ozone fumigation postharvest treatment for the quality of wine grapeDesanctis, F.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, Andrea ; Botondi, Rinaldo ; Mencarelli, F.; Donofrio, C.; Ducci, E.; Catelli, C.
2015Ozone fumigation postharvest treatment for the quality of wine grape. ACTA HORTICULTURAE,Desanctis, F.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, A.; Botondi, R.; Mencarelli, Fabio ; D'onofrio, C.; Ducci, E.; Catelli, C.
2014Polyphenol traits, anti-microbial properties and consumer preference of Italian red passion apple genotypes and cv AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Ceccantoni, B.; Cristofori, Valerio ; Zecchini, M.; Frioni, E.; Luziatelli, F.; Ruzzi, M.; Muleo, Rosario 
2015Polyphenol traits, antimicrobial property and consumer preference of Italian Red Passion apple genotypes and cultivar AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Cristofori, Valerio ; Ceccantoni, B.; Luziatelli, Francesca ; Zecchini, M.; Muleo, Rosario ; Ruzzi, M.
2014Polyphenol traits, antimicrobial property and consumer preference of Italian Red Passion apple genotypes and cv AnnurcaCirilli, M.; Latini, G.; Ceccantoni, B.; Cristofori, V.; Zecchini, M.; Fioroni, E.; Luziatelli, Francesca ; Ruzzi, Maurizio ; Muleo, R.
2008Polyphenolic composition of processed cocoa bean and powder from different geographical areasEsti, Marco ; Ceccantoni, B.; De Pascale, S.; Chianese, L.
2011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco