Naviga per Autore Botondi, R.
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Data pubblicazione | Titolo | Autore/i |
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2015 | Ozone fumigation for safety and quality of wine grapes in postharvestdehydration. . FOOD CHEMISTRY, | Botondi, R.; Desanctis, F.; Moscatelli, N.; Vettraino, A. M.; Catelli, C.; Mencarelli, Fabio |
2015 | Ozone fumigation postharvest treatment for the quality of wine grape. ACTA HORTICULTURAE, | Desanctis, F.; Ceccantoni, B.; Bellincontro, A.; Botondi, R.; Mencarelli, Fabio ; D'onofrio, C.; Ducci, E.; Catelli, C. |
2012 | Postharvest dehydration of wine white grapes to increase genistein, daidzein and the main carotenoids | De Sanctis, F.; Silvestrini Mg; Luneia, R.; Botondi, R.; Bellincontro, Andrea ; Mencarelli, Fabio ; Desanctis, F.; Silvestrini, M. G. |
2006 | Postharvest ethylene tretaments affects phenols, anthocyanins and aromatic quality of aleatico grapes and wine | Bellincontro, Andrea ; Fardelli, A.; De Santis, D.; Botondi, R.; Mencarelli, F. |
2015 | Trattamenti postraccolta con ozono su uve in appassimento controllato | Botondi, R.; De Sanctis, F.; Moscatelli, N.; Vettraino, A. M.; Catelli, C.; Mencarelli, Fabio |