Browsing by Author Blasi, E.


Or, select a letter below to browse by last name
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Showing results 1 to 20 of 24  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Alternative food chains as a way to integrate mountain agriculture in the urban market: the case of TrentinoBlasi, E.; Cicatiello, C.; Pancino, Barbara ; Franco, S.
2016Cinque casi di agricoltura urbanaBlasi, E.; Cicatiello, Clara 
2014The city welcomes the mountainBlasi, E.; Cicatiello, Clara ; Pancino, B.; Franco, Silvio 
2010The contribution of sub-regional areas to local sustainabilityBlasi, E.; Passeri, N.; Franco, Silvio ; Pancino, B.; Cicatiello, C.
2023Crop diversification practices in Europe: an economic cross-case study comparisonZabala, J. A.; Martínez-García, V.; Martínez-Paz, J. M.; López-Becerra, E. I.; Nasso, M.; Díaz-Pereira, E.; Sánchez-Navarro, V.; Álvaro-Fuentes, J.; González-Rosado, M.; Farina, R.; Di Bene, C.; Huerta, E.; Jurrius, A.; Frey-Treseler, K.; Lóczy, D.; Fosci, L.; Blasi, E.; Lehtonen, H.; Alcon, F.
2013Esperienze di green economy e innovazione nell'agire d'impresaFranco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2019Farmers’ conflicting relation with management software. Evidences from durum wheat-pasta value chain in ItalyBlasi, E.; Cicatiello, Clara 
2014Green Innovation Actions Digital Assessment GIADAZarlenga, G.; Gaboardi, A.; Golinelli , G. M.; Golinelli Gm; Vallerotonda, M.; Montanari, M.; Piccinno, E.; Marinello, S.; Franco, Silvio ; Blasi, E.; Cicatiello, Clara 
2015Greening as compensation to the production of environmental public goods. How do common rules impact al local level?Diotallevi, F.; Blasi, E.; Franco, Silvio 
2015How sustainable are food systems? One step beyond the concept. RIVISTA DI STUDI SULLA SOSTENIBILITÀ, p. 181-196,Cicatiello, C.; Franco, S.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2020If only I Could Decide”: Opinions of Food Category Managers on in-Store Food WasteCicatiello, Clara ; Blasi, E.; Giordano, C.; Martella, A.; Franco, S.
2015Il ruolo dell'economia: approcci e modelli di governance dell'ambienteAmerighi; Poli, T.; Scarpitti, L.; Accanito, C.; Blasi, E.; Coduti, C.; Colosimo, A.; Cutaia, L.; Felici, B.; La Monica, M.; Pancino, Barbara 
2010Invecchiamento della popolazione e ruolo dellagricoltura nel sviluppo localeBlasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Galli, F.; Sorrentino, Alessandro 
2015Le filiere corte auto-organizzate dai consumatori: il modello dei Gruppi di Acquisto Solidale. ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE, p. 33-56,Franco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2012Le performance ambientali dei processi di produzione agricola. Cosa la Carbon Footprint dei prodotti agroalimentari non in grado di direPasseri, N.; Blasi, E.; Franco, Silvio 
2016Lo sviluppo sostenibile dei sistemi economici territorialiAvolio, G.; Blasi, E.; Cicatiello, Clara ; Franco, Silvio ; Martella, A.; Pancino, B.; Passeri, N.
2016Lo sviluppo sostenibile dei sistemi economici territoriali: un percorso di ricercaAvolio, G.; Blasi, E.; Cicatiello, C.; Franco, S.; Martella, A.; Pancino, Barbara ; Passeri, N.
2014Quanto vale lo spreco alimentare?Franco, S.; Cicatiello, Clara ; Blasi, E.; Pancino, B.
2014Quanto vale lo spreco? Risultati di un progetto di recupero nella GDOFranco, S.; Cicatiello, C.; Blasi, E.; Pancino, Barbara 
2013Socio-demographic components of eudaimonic well-beingBlasi, E.; Nucera, M.; Cicatiello, C.; Franco, Silvio