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Data pubblicazioneTitoloAutore/i
2015Stable isotope and fatty acid compositions of monovarietal olive oils: Implications of ripening stage and climate effects as determinants in traceability studies.Portarena, S.; Farinelli, D.; Lauteri, M.; Famiani, F.; Esti, Marco ; Brugnoli, E.
2011Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di MontalcinoCeccantoni, B.; Esti, Marco 
2009Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
2008Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenzeEsti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F.
2000Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della PugliaTamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F.
1999Studio preliminare sul colore del vino TaurasiEsti, Marco 
2010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco 
2010Study of two different immobilized acid proteases for wine applicationLiburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco 
2020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Esti, Marco 
2020Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoesLombardelli, Claudio; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco 
2017Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wineCerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco 
2000Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavolaMassignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco 
2004Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia)Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L.
2000Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologicaEsti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R.
2009Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
2010Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorMoresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti
2010Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different SizeAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
2009Urea Removal in Model Wine Solutions by Immobilized Acid Urease in a Stirred BioreactorAndrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M.
2005Urea removal in model wine solutions using an acid urease from Lactobacillus fermentumEsti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Marco Esti; Mauro Moresi
1997Valorization of the honeys from Molise region through physico-chemical, organoleptic and nutritional assessmentEsti, Marco ; Panfili, G.; Marconi, E.; Trivisonno, M. C.