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Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Real Time Monitoring of Alcoholic Fermentation with Low-Cost Amperometric Biosensors | Piermarini, S.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Simonetti, M.; Palleschi, G. |
2002 | Relationship between phenolic compounds in olives and oxidative stability of related oils | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Panfili, G. |
2014 | Reverse osmosis and nanofiltration membranes for the improvement of must quality | Pati, S.; La Notte, D.; Clodoveo , M. L.; Cicco, G.; Esti, Marco |
2015 | Stable isotope and fatty acid compositions of monovarietal olive oils: Implications of ripening stage and climate effects as determinants in traceability studies. | Portarena, S.; Farinelli, D.; Lauteri, M.; Famiani, F.; Esti, Marco ; Brugnoli, E. |
2011 | Studio del profilo antocianico di uve Sangiovese provenienti dalla zona di produzione della DOCG Brunello di Montalcino | Ceccantoni, B.; Esti, Marco |
2009 | Studio delle caratteristiche sensoriali attraverso lanalisi delle corrispondenze | Esti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F. |
2008 | Studio delle caratteristiche sensoriali del vino DOC Frascati superiore attraverso analisi delle corrispondenze | Esti, Marco ; Moneta, E.; Peparaio, M.; Sinesio, F. |
2000 | Studio di costituenti fenolici delle bucce di uve a bacca nera per la caratterizzazione di variet tipiche della Puglia | Tamborra, P.; Esti, Marco ; Minafra, M.; Sinesio, F. |
1999 | Studio preliminare sul colore del vino Taurasi | Esti, Marco |
2010 | Study of two different immobilized acid proteases for wine application | Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco |
2010 | Study of two different immobilized acid proteases for wine application | Liburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco |
2020 | Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoes | Lombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Esti, Marco |
2020 | Tailored and synergistic enzyme-assisted extraction of carotenoid-containing chromoplasts from tomatoes | Lombardelli, Claudio; Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria; Esti, Marco |
2017 | Thiol precursors in Grechetto grape juice and aromatic expression in wine | Cerreti, M.; Ferranti, P.; Benucci, I.; Liburdi, Katia ; De Simone, C.; Esti, Marco |
2000 | Trattamenti antibotritici con CO2 durante la frigoconservazione di uva da tavola | Massignan, L.; Lovino, R.; Esti, Marco |
2004 | Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola (cv.Italia) | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Candigliota, T.; Massignan, L. |
2000 | Trattamenti con CO2 per prolungare la frigoconservazione di uva da tavola biologica | Esti, Marco ; Cinquanta, L.; Di Camillo, A.; Palladino, M.; Candigliota, T.; Massignan, L.; Lovino, R. |
2009 | Urea Degradation in Model Wine Solutions by Free or Immobilized Acid Urease in a Stirred Bioreactor | Andrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M. |
2010 | Urea Degradation in Some White Wines by Immobilized Acid Urease in a Stirred Bioreactor | Moresi, Mauro ; Andrich, L.; Esti, Marco ; Lucia Andrich; Marco Esti |
2010 | Urea Degradation Kinetics in Model Wine Solutions by Acid Urease Immobilised onto Chitosan-Derivative Beads of Different Size | Andrich, L.; Esti, Marco ; Moresi, M. |