Showing results 91 to 110 of 176
< previous
next >
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Kinetic characterization of arginase from Saccharomyces cerevisiae during alcoholic fermentation at different temperatures | Benucci, I.; Fiorelli, V.; Lombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Esti, Marco ; Esti; M. |
2012 | Kinetic study in model wine of two commercial acid urease preparations tested in the free and immobilised form | Liburdi, K.; Benucci, I.; Marconi, G.; Garzillo Amv; Esti, Marco |
2014 | Kinetic Study of a Hen-Egg White Lysozyme-based Oenological Preparation | Esti, Marco ; Liburdi, Katia ; Palumbo, F.; Benucci, I.; Garzillo , A. M. V.; Garzillo Amv |
1992 | La macerazione carbonica di uve Aglianico. Nota I | La Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco |
1992 | La macerazione carbonica di uve Aglianico. Nota II | La Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco |
2003 | La percezione dinamica dellamaro e del piccante in olio extra vergine di oliva | Moneta, E.; Esti, Marco ; Peparaio, M.; Sinesio, F. |
2004 | Laboratory tests on glycosidase preparations in wine | Tamborra, P.; Martino, N.; Esti, Marco |
2011 | Letil carbammato in vini prodotti nel sud dItalia | Tamborra, P.; Esti, Marco |
2004 | Limpronta varietale e la tecnologia di vinificazione | Esti, Marco |
1995 | Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota I | La Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Di Camillo, A. |
1995 | Linvecchiamento di vini rossi in relazione a tecniche enologiche. Nota II | La Notte, E.; Liuzzi, V. A.; Esti, Marco ; Rinaldi, T. |
2020 | Lipase-mediated hydrolysis of hempseed oil in a packed-bed reactor and in-line purification of PUFA as mono- and diacylglycerols | Bavaro, T.; Benucci, Ilaria ; Pedrali, A.; Marrubini, G.; Esti, Marco ; Terreni, M.; Massolini, G.; Ubiali, D. |
2011 | LISOZIMA LIBERO E IMMOBILIZZATO PER APPLICAZIONI AL SETTORE ENOLOGICO | Liburdi, K.; Benucci, I.; Esti, Marco |
2016 | Lysozyme immobilized on chitosan beads: Kinetic characterization and antimicrobial activity in white wines | Liburdi, Katia ; Benucci, Ilaria ; Palumbo, F.; Esti, Marco |
2012 | Lysozyme Immobilized on Micro-Sized Magnetic Particles | Liburdi, Katia ; Straniero, R.; Benucci, I.; Garzillo Amv; Esti, Marco |
2014 | Lysozyme in Wine | Liburdi, Katia ; Benucci, I.; Esti, Marco |
2000 | Metaboliti secondari della fermentazione alcolica in relazione alle condizioni di sviluppo del lievito | Cecchini, F.; Esti, Marco ; Morassut, M.; Ciolfi, G. |
2007 | Modeling of Urea Degradation in White and Ros Wines by Acid Urease | Esti, Marco ; Fidaleo, Marcello ; Moresi, M.; Tamborra, P.; Marco Esti; Mauro Moresi; Pasquale Tamborra |
2003 | Monitoraggio della fermentazione malo-lattica in relazione alla crescita dellOenococcus oeni | Micheli, L.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Compagnone, D.; Delibato, E.; Palleschi, G. |
2003 | Monitoring alcoholic fermentation of red wine by electrochemical biosensors | Esti, Marco ; Volpe, G.; Compagnone, D.; Mariotti, G.; Moscone, D.; Palleschi, G. |