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Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Fermented beverages: Geographical distribution and bioactive compounds with health benefits | Liburdi, Katia ; Bernini, Roberta ; Esti, Marco |
2006 | Film edibili proteici per preservare la croccantezza della pizza pronta refrigerata | Bruno, M.; Esti, Marco ; Leo, M.; Moneta, E.; Moresi, M. |
2022 | Galacto-Oligosaccharide (GOS) Synthesis during Enzymatic Lactose-Free Milk Production: State of the Art and Emerging Opportunities | Liburdi, Katia ; Esti, Marco |
2022 | Green Enzymatic Recovery of Functional Bioactive Compounds from Unsold Vegetables: Storability and Potential Health Benefits | Lombardelli, Claudio; Benucci, Ilaria ; Mazzocchi, Caterina; Esti, Marco |
2020 | Heat and light stability of natural yellow colourants in model beverage systems. FOOD ADDITIVES & CONTAMINANTS. PART A | Cerreti, M.; Liburdi, K.; Del Franco, F.; Esti, Marco |
2014 | HPLC-DADMS/MS characterization of phenolic compounds in white wine stored without added sulfite | Pati, S.; Crupi, P.; Benucci, I.; Antonacci, D.; Di Luccia, A.; Esti, Marco |
2012 | Hydrolytic and lytic activity of hen egg white lysozyme in model wine | Esti, Marco ; Liburdi, K.; Benucci, I.; Palumbo; Garzillo Amv |
2000 | I biosensori | Palleschi, G.; Compagnone, D.; Moscone, D.; Volpe, G.; Esti, Marco ; Marconi, E. |
1992 | I componenti polifenolici del vino. Nota II | La Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco |
1993 | I componenti polifenolici del vino. Nota III | La Notte, E.; Liuzzi , V. A.; Esti, Marco |
2003 | I composti fenolici di oli extra vergine di oliva e la percezione delle sensazioni di amaro e piccante | Esti, Marco ; Moneta, E.; Sinesio, F.; Cinquanta, L. |
2017 | Identification and characterization of Lipoxygenase in Fresh Culinary Herbs | Liburdi, Katia ; Benucci, I.; Lombardelli, C.; Esti, Marco |
1999 | Il glicerolo nel corso della fermentazione alcolica in relazione al metabolismo del lievito | Cecchini, F.; Esti, Marco ; Morassut, M.; Ciolfi, G. |
2004 | Il Nero dAvola | Moretti, S.; Comandini, M. C.; Esti, Marco |
2017 | Immobilisation of pectinases into PVA gel for fruit juice application | Cerreti, M.; Markoov, K.; Esti, Marco ; Rosenberg, M.; Rebro, M. |
2016 | Immobilised native plant cysteine proteases | Benucci, I.; Lombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Acciaro, G.; Zappino, M.; Esti, Marco |
2016 | Immobilized lysozyme for the continuous lysis of lactic bacteria in wine | Cappannella, E.; Benucci, I.; Lombardelli, C.; Liburdi, Katia ; Bavaro, T.; Esti, Marco |
2016 | Immobilized lysozyme for the continuous lysis of lactic bacteria in wine: Bench-scale fluidized-bed reactor study | Cappannella, Elena; Benucci, Ilaria; Lombardelli, Claudio; Liburdi, Katia ; Bavaro, Teodora; Esti, Marco |
2015 | Immobilized pineapple stem bromelain activity in a wine-like medium | Esti, Marco ; Benucci, I.; Liburdi, K.; Garzillo Amv |
2008 | Immobilizzazione di una proteasi acida ed applicazione in vino modello | Benucci, I.; Liburdi, K.; Esti, Marco |